O relatie personala cu Dumnezeu ascultarea de Cuvantul Lui, iti ofera iertarea de pacate si mantuirea in dar.Este o realitate pe care o simti in inima ta.
Bine, dar care religie e cea corecta?
Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos. Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima, Isus te spala in sangele Lui, si iti iarta toate pacatele.
Pai sa vedem. La inceput, primii oameni il aveau pe Dumnezeu si credeau in El. Cine nu a vrut sa-I mai slujeasca lui Dumnezeu a inceput sa-si caute zei in astre si obiecte. Evreii au ramas in acest timp poporul ales de Dumnezeu. Intre timp, a venit Hristos pe pamant pentru a ne aminti care e calea pe care trebuie sa o urmam. Unii L-au primit, altii nu. Ce a lasat Hristos in urma se se numeste, pana in ziua de azi, ortodoxie (dreapta credinta). Datorita faptului ca evreii L-au rastingnit, ei si-au pierdut dreptul de a se numi "popor ales". Mai apoi, pentru ca oamenii sunt mandri, I-au nesocotit cuvantul si, in anul 1054, din Biserica Ortodoxa a lui Hristos s-a desprins catolicismul, urmand ca mai apoi sa apara si alte secte aberante.
Fiecare crede ce vrea. Oricine isi poate crea propria lui religie (secta), dar asta nu inseamna ca e si corecta. Adevarul sta in cuvantul lui Dumnezeu nemodificat, adica in Ortodoxie.
Acum, sariti Dar indiferent cat de sus sariti, tot Ortodoxia este cea dreapta Puneti-va arcurile cele mai inalte, sariti (cu argumente contra) pana la cer daca puteti, Ortodoxia va ramane religia cea dreapta si corecta.
P.S. Ema n-o sa-ti raspunda concret la intrebare pentru ca stie, in adancul fiintei sale, ca ortodoxia este.
Schimba-ti numele in,, RapunzelleNouaMarioara''
Religia adevarata e cea care se supune cerintelor Cuvantului lui Dumnezeu- Biblia.
http://www.gotquestions.org/Romana/religia-adevarata.html
http://crestintotal.ro/......u-popelea/
Cea mai buna religie este stiinta.
Adaptare de la zicala "Cea mai buna pasare este porcul"
Religia corecta este cea care te face mai bun si mai fericit.nu exista religii corecte sau nu, pentru ca exista un singur Dumnezeu
Cea in care crede maria sa OMUL si care il satisface spiritual.crestinismul este cea mai corecta religie.parerea mea.
Budismul mi se pare o religie mai corecta si plina de intelepciune decat crestinismul.
Bogdanux? nu cunosc budismul. daca aia e parerea ta, atunci fa-te budist daca nu esti.intrucat nu-l cunosc nu pot sa-mi dau cu parerea.am mai spus; spre varful muntelui sunt multe poteci.nu stiu daca toate ajung in varf dar stiu ca daca eu imi tin cararea mea ajung.
Din putinele chestii pe care le stiu si eu, ei nu se tiganesc ca o mare parte din crestinii romani, ei fac totul cu calm si in liniste.Si imi place si viziunea/perceptia lor despre viata.
Cel mai corect raspuns este ce nici o religie nu e buna...
daca nu dai funda te oblig sa asculti manele
Ia, obliga-ma.
Asculta manele! asculta manele! asculta manele! asculta manele! asculta manele... pagano