| Vegeta07 a întrebat:

Cu ce ma va ajuta Dumnezeu in legatura cu singuratatea?
De 3 ani de cand sunt in liceu nu m-am simtit atat de singur niciodata
Daca ascult rock sunt satanist?
Daca vreau sa imi las parul lung (deoarece prefer in ultimul timp gothici...chiar daca la noi in tara nu prea se stie de asa ceva) nu-i convine la profesoara ca nu sunt normal, si cica sa imi caut modele in viata normale...Eu nu i-am zis la nimeni nimic cum sa se imbrace, cum sa isi aranjeze parul etc.

Rockul ma face sa ma simt mai bine... chiar daca am ascultat si asta..https://www.youtube.com/watch?v=vov0y
Maica-mea ma face satanist daca ascult prostii de astea... okay sunt satanist
sa ma rog la Dumnezeu ca ma ajuta
cum?
Daca ma va "ajuta" bine
Daca nu tot bine

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Roaga-te ca asa iti vine totul de-a gata, logica

| RAY a răspuns:

Nu te ruga ca e timp pierdut aiurea, cerceteaza, invata, cunoaste

| Freya1 a răspuns:

Nu esti satanist daca asculti rock iar parul daca ti-l lasi mare nu cred ca incurca pe nimeni.
Eu nu sunt adepta muzici rock si nici a parului mare la baieti si nu din cauze religioase ci pur si simplu nu imi place dar nu ma incurca cu nimic si nici nu cataloghez pe nimeni dupa criterile astea

| Mclaren12 a răspuns:

Nu te ajuta niciun dumnezeu. Evreii l-au inventat si nu doar ca sunt si in ziua de azi constienti ca e fals, dar au si admis-o. Probabil sute de milioane de crestini tot ii cer ajutorul si nu ajuta pe nimeni (de vreme ce nu exista nici nu are cum).
Daca asculti rock nu esti satanist, asta este doar parerea oamenilor indoctrinati care asociaza rock-ul cu lucrurile "malefice". Adevaratul satanism nu are nicio legatura cu rock-ul sau cu crestinismul.

"Daca vreau sa imi las parul lung (deoarece prefer in ultimul timp gothici."
Lasati-l exact cum vrei. Nu-i problema profesoarei ce par ai in cap pentru ca nu gandesti cu parul. Pe ea ar trebui sa o intereseze activitatea ta la ora ei, nu ce par ti-ai lasat tu in cap.

Totusi cati ani ai?

| Vegeta07 explică (pentru Mclaren12):

16...
urasc adolescenta, si liceul.

| NGheorghe a răspuns:

1 Nu văd ce legatura are D-zeu cu singuratatea ta, D-zeu a creat viata si astfel toate ființele vii sunt capabile sa se dezvolte, sa se înmulțească, si sa își grijească odraslele, ba mai mult oamenii sunt stăpâni peste celelalte specii de animale si plante, si nu accepta stăpâni peste ei. (Gen 1:28).
2 dacă de 3ani esti in liceu atunci mai du-te si pe acasă, glumeam, voiam sa zic sa mergi la liceu in timpul cursurilor, nu doar in vacanțe. (glumeam iar!). Văd ca nu îți place sa fii singur, spui ca îți place sa te simți bine, doar ca pe nimeni nu îl interesează asta, ci lumea este interesată de ceea ce știi tu sa faci. Mai clar: Dl Rockist, ce lucruri utile de care noi avem nevoie ști tu sa faci?
3 Dacă asculți rock... esti rocker.
4 Tu nu ai zis la nimeni cum sa se îmbrace... dar problema este ca tu nu știi sa ii explici profesoarei ca ceea ce faci tu este normal iar ea este cea care sperie (pentru ca te abordează cu întrebări imprevizibile), sau nu știi sa ii explici care cunoștințe despre avantajele culturii rockului ii lipsește.
5 Maica-ta te face satanist pentru ca asculți... inutilitati.
6 Nu văd cum vrei sa te ajute D-zeu deoarece ii dreptul tău sa consideri rockul ca fiind ceva util, așa ca nu-i nevoie de nicio intervenție divina ca sa îți schimbe creierul sau gândirea, deoarece asta ar însemna sa ascundă elementele care dovedesc rockul ca fiind util.

| udrescuf a răspuns:

Nu daca asculti rock nu esti satanist(exista un preot ortotox care asculta rock si eu ascult si la fel zice taica-miu dar unciul meu chair ma sutine cu rock-ul) In Romania daca asculti rap= drogat rock=satanist trap=emo Romania este o tara inapoiata. Din cauza mass mediei exista acesti oameni care ne inferiorizeaza. Trist

| ș53fan a răspuns:

Părerea mea este că dacă asculți rock nu înseamnă neapărat că ești și satanist! Dar să și te rogi la Dumnezeu, chiar dacă nu te ajută pe moment...mai târziu când vei fii în impas să știi că o sa fii ajutat! laughing

| Vegeta07 explică (pentru ș53fan):

Si daca nu?

| ș53fan a răspuns (pentru Vegeta07):

Ce este cu acest dacă nu? La ce te referi

| Vegeta07 explică (pentru ș53fan):

Daca nu ma ajuta?