| 4everYO a întrebat:

Cu ce te ajuta sa fi satanist?

Răspuns Câştigător
| olivia12 a răspuns:

Satanismul nu te ajuta cu nimic ba chiar satanismul este o poarta catre iad, catre spiritele rele care iti spun ca sunt de partea ta dar iti vor raul vor sa te ia de langa cei dragi, mai bine ramai la religia ta si cel mai bine e sa treci la crestin ortodox ca aceasta religie este de cand a venit Isus pe pamant, nu am nimic cu celelalte religii dar dupa mine e mai bine asa! FUNDA?

| MrBlueEnergy a răspuns (pentru olivia12):

Se scrie Iisus.

| olivia12 a răspuns (pentru MrBlueEnergy):

Mrs

40 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cu ce te ajuta sa fi crestin?

| cristi202 a răspuns:

Dupa ce ca te ajuta sa ajungi mai repede si mai sigur in iad, te ajuta f mult si sa te indepartezi de Dumnezeu, incit la un moment dat sa nu mai reusesti sa o faci, si, daca e sa tii cont ca pina si un zimbet vine de la el, cred ca realizezi ce chin te asteapta...

| DrunkenRat a răspuns:

In opinia mea, ar fi putin patetic. Din moment ce exesita Lucifer, este clar ca exista si Dumnezeu, iar acum, de ce sa fii cu cel in care nu te poti increde? Doar el si-a cauzat caderea si la scurt timp dupa a cauzat si caderea omenirii.

| Bogdanux a răspuns:

Cu nimic. Daca esti un pustan teribilist, care vede numai taiatul gainilor in mijlocul padurii esti degeaba.Cei adevarati nu fac chestii de genul.

| Inferno a răspuns:

Cu nimic. Desigur, mai exista si varianta cum ca satan ti-ar face viata lipsita de griji, ti-ar da bani, faima, (tot ce ii ceri tu), iar dupa asta ai ajunge in Iad.

| Holocaust a răspuns:

Depinde şi ce fel de satanist...
Majoritatea sataniştilor de pe TPU sunt satanişti moderni, lucru care mi se pare normal.N-am nimic de comentat la adresa lor.De ce? Pentru că nu e nimic ieşit din comun.Sunt atei cu principii.Mai bine ai da un search pe google, ca să ştii despre ce e vorba...
Eu cred că te ajută să. simţi libertatea din plin, în unele cazuri.Asta pot spune şi despre ateism sau agnosticism.Totul e bine, atâta timp cât nu crezi în ceva...ireal.

| DorelSudoru a răspuns:

Cu ce te ajuta sa crezi in ceva?

| AnghelB a răspuns:

Cica arzi mai mult, cu flacara violet si nu faci mult fum.

| NoChanceForUs a răspuns:

Nimic nu ajută la ceva, satanismul e de două feluri:
1. Satanism fanatic, unde adepții sunt chiar bătuți în cap și au impresia că dacă beau sânge de pisică în cimitir chiar le mai crește un testicol.
2.Satanism de aspect: Adică ești satanist doar ca să atragi atenția.
„casă moară fetili" că ca să mă exprim așa.

| Keyko a răspuns:

Sa ajungi in iad. happy funda?
nu te ajuta cu nimic. ti se pare corect sa crezi in ceva ce nici macar tu nu crezi? asta ar insemna sa te minti singur. daca Dumnezeu nu exista iar tu crezi in El nu este pacat iar daca el exista si tu nu crezi in El este pacat.
In cazul celorlalte religii toti ceilalti zei sunt doar niste, facaturi minciuni facute (create) de Satana

| Archdaemon a răspuns:

Depinde pe pamant te ajuta in viata de apoi de duci in iad...

| MrBlueEnergy a răspuns (pentru Archdaemon):

?! Vrei sa zici ca te ajuta pe pamant? Cu ce? Asta nu prea inteleg...

| RockNbeer a răspuns:

Multi trec la satanism din frustrare.
Din ura fata de religie.si de tot ce a facut/face ea happy, nu vorbesc strict de crestinism... vorbesc de toate religiile.pentru ca toate duc la acelasi lucru.violenta,prostie.si teribilism.si altele...

| AndiNyctophilia a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic, ba chiar iti face foarte rau pentru ca te duci in iad, si crede-ma ca nu pari mai jmekerwinking

| darrio2007 a răspuns:

Cu nimic. Poate doar sa iti mai abata gandurile de la problemele cotidiene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu nimic! Sau sa ajungi in Iad alaturi de Satan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelasi prosti dar sub nume diferit

| annkaa a răspuns:

Cu absolut nimic.winkingtraiesti viata la maximlaughing)

| Ovidiutz a răspuns:

Si eu sunt ateu si am fost si satanist... daca vrei sa vorbim mai multe uite id meu ovidiutzu_bellowinking

| SwwaggBabee a răspuns:

Nu ajuta la nimic, parerea mea.

| Edy_7330 a răspuns:

Pai daca vrei sa ai o viata fara copilarie si plina de esecuri si vizite la psihiatru atunci te ajuta

| xloverush a răspuns:

Cu nimic, dupa mine...doar intri in armonie cu raul si te concentrezi pe diavol cu mintea si cu trupul. uneori sunt cazuri in care acel om este posedat. dupa mine nu e prea bina, dar faci cum vrei

| Sadicăă a răspuns:

Cum ai indraznit sa pui intrebarea asta?! O sa ajungi in IADDDDDDDD!

| 4everYO explică (pentru Sadicăă):

Du-te u in iad daca vreai sa ajunga cinevatongue

| Sadicăă a răspuns (pentru 4everYO):

Lasa ca te iau pe tine mai intai!

| 0Andrei1 a răspuns:

Cu nimic, asa vor unii sa fie diferiti si sa atraga atentia sau au fost convinsi de altii sa fie

| MadMan a răspuns:

Eu cred ca toate lucrurile ajuta la ceva, parerea mea! Satanismul te ajuta sa devi : antisocial, inapoiat, rau, uracios, negru, dezaxat si vesnic antiDzeu! Vezi, gasesti ceva in toate!

| PreaSfintitu a răspuns (pentru MadMan):

Mai bine nu zici nimic, decat sa spui prostii. Daca nu stii cu ce se mananca satanismul nu mai vorbii. Daca esti satanist nu devii antisocial, inapoiat dezaxat si ce ai mai zis tu pe acolo, si in nici un caz nu ti se schimba culoarea pielii ca sa devii negru

| MadMan a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Daca nu stii cu ce se mananca satanismul nu mai vorbii. Da ce e ma satanismul asta, mare rahat. Antisocial cum sa nu devi, dc stai cu drogatii in ghetou si fumezi droguri, dezaxat esti din clipa in care te gandesti sa-l ignori pe Dzeu ( cel care te tine in viata), si negru adica ganduri, nu pielea, sau poate si pe ea poti sa o umpli de tatuaje.

| Wehrmacht a răspuns (pentru MadMan):

TU esti prost la cap? Numai un redus spune lucrurile astea despre satanisti.Aia se inchina lui Lucifer asa cum va inchinati si voi lui DZ, nu se drogheaza! Daca asi fi un satanist te-as bate de ti-ar suna apa in cap cretinule.Esti dezaxat pentru ca il ignori pe DZ? Atunci unul care face ca toate animalele pe strada,dezbracat,care se loveste singur si rade dar crede in dz este om normal nu? Unde dracu' ai vazut tu ca isi fac tatuaje, ca se drogheaza, ca sunt prosti sau inapoiati? Asa ti-a spus preotul? Tu nici macar nu esti crestin.Crestin este acela care isi asculta zeul, si ii lasa in pace pe ceilalti.Tu te incadrezi la idioti.Aceia care spun ca ateii nu au ce cauta pe pamant, ca satanistii se drogheaza, ca sunt redusi...etc.

| RockNbeer a răspuns (pentru MadMan):

Ai vazut prea mult filme.de propaganda crestina happy mai documenteazate despre satanism.ai sa fi surprins sa afli.ca chiar nu are treaba cu ce crezi tu despre satanism

| MadMan a răspuns (pentru Wehrmacht):

Du-te ba si impuscate, cunosti satanisti, ai stat printre ei? Zi? I cunosc foarte bine, sunt niste dezaxati care il pupa in cur pe Lucifer! Cine va bagat rahaturile astea ca sunt pajnici?

| MadMan a răspuns (pentru RockNbeer):

Crede-ma sau nu am prieteni satanisti, pe strada sunt cum i descrieti voi mai "oameni" dar in viata propie sunt niste animale care se roaga va vina Lucifer sa le faca viata minune, nu vreau sa iti spun cum se comporta cu animalele, deci va rog cei care nu ati intrat in contact cu ei nu comentati!

| RockNbeer a răspuns (pentru MadMan):

Am intrat in contact cu destui satanaisti ca sa pot sa imi dau seama cum sunt acesti oameni. Iar aia de care tot vorbesti tu.nu sunt satanisti.sunt niste simpli ratati. Un satanist nu crede in fiinte supranaturale.cum ar fi lucifer, dumnezeu etc...

| Wehrmacht a răspuns (pentru MadMan):

Si ce? Inseamna ca toti sunt la fel? Aia nu sunt satanisti, aia sunt idioti.

| PreaSfintitu a răspuns (pentru MadMan):

In primul rand nu sunt drogat, si chiar daca as fi tot as socializa, as socializa cu drogatii, Dumnezeu nu exista asa a n-am pe cine sa ignor, gandurile nu au culori. Oricum esti un copil indoctrinat

| mno1389 a răspuns:

Nu de putine ori ai incercat sau ti-ai dorit sa schimbi ceva in Romania. Cu singuranta te-ai revoltat in nenumarate randuri impotriva politicienilor, si ti-ai spus ca daca ai avea puterea, ai incerca sa schimbi ceva. Ei bine a venit momentul schimbarii, alturate comunitatii romanesti din eRepublik si rescrie vitorul. Romania are nevoie de tine pentru a creste. http://www.erepublik.com/ro/referrer/OanaNicoleta este cel mai mare simulator social construit vreo data. Alturate unei comunitati de peste 11000 de romani din toata lumea. Noi costruim viitorul, vrei sa faci parte si tu din el?

| peroxwhy a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic, de ce? vrei sa fi?

Întrebări similare