| 4everYO a întrebat:

Cu ce te ajuta sa fi satanist?

Răspuns Câştigător
| olivia12 a răspuns:

Satanismul nu te ajuta cu nimic ba chiar satanismul este o poarta catre iad, catre spiritele rele care iti spun ca sunt de partea ta dar iti vor raul vor sa te ia de langa cei dragi, mai bine ramai la religia ta si cel mai bine e sa treci la crestin ortodox ca aceasta religie este de cand a venit Isus pe pamant, nu am nimic cu celelalte religii dar dupa mine e mai bine asa! FUNDA?

40 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Depinde şi ce fel de satanist...
Majoritatea sataniştilor de pe TPU sunt satanişti moderni, lucru care mi se pare normal.N-am nimic de comentat la adresa lor.De ce? Pentru că nu e nimic ieşit din comun.Sunt atei cu principii.Mai bine ai da un search pe google, ca să ştii despre ce e vorba...
Eu cred că te ajută să. simţi libertatea din plin, în unele cazuri.Asta pot spune şi despre ateism sau agnosticism.Totul e bine, atâta timp cât nu crezi în ceva...ireal.

| PreaSfintitu a răspuns (pentru MadMan):

In primul rand nu sunt drogat, si chiar daca as fi tot as socializa, as socializa cu drogatii, Dumnezeu nu exista asa a n-am pe cine sa ignor, gandurile nu au culori. Oricum esti un copil indoctrinat

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cu ce te ajuta sa fi crestin?

| 4everYO explică (pentru Sadicăă):

Du-te u in iad daca vreai sa ajunga cinevatongue

| mno1389 a răspuns:

Nu de putine ori ai incercat sau ti-ai dorit sa schimbi ceva in Romania. Cu singuranta te-ai revoltat in nenumarate randuri impotriva politicienilor, si ti-ai spus ca daca ai avea puterea, ai incerca sa schimbi ceva. Ei bine a venit momentul schimbarii, alturate comunitatii romanesti din eRepublik si rescrie vitorul. Romania are nevoie de tine pentru a creste. http://www.erepublik.com/ro/referrer/OanaNicoleta este cel mai mare simulator social construit vreo data. Alturate unei comunitati de peste 11000 de romani din toata lumea. Noi costruim viitorul, vrei sa faci parte si tu din el?

| MrBlueEnergy a răspuns (pentru olivia12):

Se scrie Iisus.

| Archdaemon a răspuns:

Depinde pe pamant te ajuta in viata de apoi de duci in iad...

| olivia12 a răspuns (pentru MrBlueEnergy):

Mrs

| MrBlueEnergy a răspuns (pentru Archdaemon):

?! Vrei sa zici ca te ajuta pe pamant? Cu ce? Asta nu prea inteleg...

| Sadicăă a răspuns (pentru 4everYO):

Lasa ca te iau pe tine mai intai!

Întrebări similare