Dar a murit deja... sangele unui sfant nu merge. Poate mai gasim unul in viata sa ne curatam cativa pacatele. Insa asta ar cam fi considerat fanatism si omucidere.
Sau Lenor..depinde cum vrei sa mirosi.
Pentru miros este crema de corp, nu lenor!
Nu ai prins ironia.nu? roaga-l pe niezo sa te lumineze
Sunt perfect de curat, enoriasele care face sex cu mine se simt implinite, eliberate total de pacate.
ai vreo recomandare ca vreau sa ma curat de tooooate pacatele?
Soare cu dinți, da' mai și păcătos? :))
La bis, că prea e bună!
http://www.youtube.com/watch?v=P8MdHqSTisU
Iata o reteta simpla, faci rost de catva calugari de la manastire ii bagi in jacuzzi si faci o balaceala pe cinste cu ei in prezenta si a unui duhovnic sa va tina antrenul prin slujba si iti garantez ca preacuratii scoate din tine untul si toate pacatele de ramaii curata lacrima de nici God n-a vazut de la facere asa ceva.
Spala-te bine-bine cu periuta de dinti, pe tot corpul!
Uneori cu sărutări și fapte, altădată cu "îmi pare rău", dar cel mai des cu un melanj între cele două.
Mie raspunsul asta nu-mi displace niciodata.
Te cred...
Când există înțelegere, trecem mai ușor peste obstacole.
http://youtu.be/c9vpAv6FIaw
Dar și jacuzzi-ul lui Hombre, pentru spălarea păcatelor, ar fi o variantă. :))
Ha ha ha! Da mai, am inteles ca le spala bine baiatul asta
Aha, cu condiția să fie capre.
Alea nu se spala. Tot ce indruga unii-altii, sint doar baliverne pentru dus fraierii de nas. Promisiuni desarte de care se folosesc oamenii bisericii sa manipuleze oile. Odata pacatul comis, mortul de la groapa nu-l mai intorci.
Pe ce te bazezi cand faci aceste afirmatii?
Pe realitate.
Cum poti sa demonstrezi ca tu ai dreptate?
Cum demonstrezi contrariul?
Stiu ca nu vom ajunge niciodata la un consens. Consider ca este inutil ca discutia sa continue.
Asa este, pentru ca nu vrei sa accepti realitatea.
Vezi, nici tu nu vrei sa accepti ca este posibil ca eu sa am dreptate!
Nu am cum, pentru ca gresesti.
Milioane de oameni gresesc?
Intreaba budistii.
Nu cunosc niciunul!
Asta e.
Te pui in genunchi in fata lui Dumnezeu(dar nu in fata unei icoane sau ceva de genul asta ) si incepi sa iti plangi din toata inima toate pacatele tale pentru ca Dumnezeul tau este un Dumnezeu milostiv si sa vezi dupa aia ce fericire ai pe interior!
O prostie mai mare nu puteai sa zici?
Trebuie in primul rand sa iti dai seama ca esti pacatos/pacatoasa..si sa iti doresti sa te schimbi si sa fi iertata
Ce sa faci ca sa fi sigura ca Domul te-a iertat? Roaga-te Lui sincer si spune-i din inima ce simti, cere-i iertare cu cuvintele tale, fa-o natural.Un singur mijlocitor este intre noi si Dumnezeu..acesta e Hristos.De aceea Domnul te asculta si te iarta
Cu detartant apa si mult sapun
cum adica sa fii sigur ca te-ai curatat, pacate oricum faci, mai bine te rogi putin in fiecare zi si gata
P.S. foloseste detartantul merge mai bine
Inca sunt tanara, n-am ajuns sa fac pacate care trebuie spalate. Dar, cand voi face pacate care imi vor mustra constiinta rau, atunci voi folosi cillit bang! si fapte bune.
bogdanmafiotu29 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: