| AvalohAlyn a întrebat:

Cu ocazia Sfintei sarbatori a Invierii Mantuitorului Iisus Hristos va doresc tuturor,crestini sau necrestini,credinciosi sau necredinciosi,rai sau buni sa aveti parte de dragoste,lumina,pace, credinta, sanatate, cat mai multe virtuti, realizari si sa fie aceasta sarbatoare curatitoare si o renastere a sufletului vostru.Cum Iisus Hristos a biruit moartea asa si voi sa biruiti raul, necazul si ispitele, neplacerile.Haideti sa uitam de conflictele de opinii si sa incercam sa reflectam la sufletul nostru, la caracter, la fapte si mai ales sa fie inmultita iubirea pentru cei din jur.Nu numai acum este necesara aceasta renastere ci in fiecare zi in lupta noastra cea de toate zilele dar fie ca unii cred sau nu,pentru toti e necesara aceasta reflectare, renastere si revigorare permanenta si imputernicita a sufletului, caracterului, gandirii etc.

Sa auzim numai de bine! Sarbatori Sfinte FERICITE, CURATITOARE SI LUMINATE! TUTUROR!
Si ca sa fie o intrebare :Voi cum va petreceti aceste zile SFINTE?
HRISTOS A INVIAT!

11 răspunsuri:
| stanly7 a răspuns:

Hristos a Inviat.

| milan9 a răspuns:

Adevărat a înviat!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Multumim, dar ai uitat sa adaugi Hristos a inviat!

| AvalohAlyn explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Multumesc.Mi-a scapat asta.Am adaugat.Scuze.Zi superba!

| Mikhtarian a răspuns:

Caci nu conteaza in acest moment religia, Iisus a reinviat pentru toti copiii sai!
Am fost la biserica, si imi voi petrece Pastele alaturi de prieteni.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| rosini a răspuns:

Da da, haide-ti sa reflectam ca un zeu etern si atotputernic a murit prin Palestina lipit de o cruce acum 2000 de ani.

| Exilee a răspuns (pentru rosini):

El S-a jertfit pe cruce acum 2000 de ani pentru ca sa ne scape de povara pacatului si a muncii eterne in iad, deschizandu-ne portile Raiului, pe care-l pierdusera Adam si Eva din pricina sarpelui.

Intrebarea mea pentru tine este: ai fi dispus sa accepti darul si iubirea Domnului Iisus hristos, pentru ca sa te bucuri de slava Lui si-n veacul urmator?

| rosini a răspuns (pentru Exilee):

Nu s-a jertfit deloc, a fost condamnat la moarte pentru blasfemie, el saracu habar nu avea ca masele vor spune ca el e Dumnezeu laughing. Adica cat de ticnit poti sa fi sa crezi ca acest geniu al stiintei, intelepciunea suprema a ales sa se tortureze pana la moarte ca sa ierte pacatele omenirii laughing? Daca vroia sa ne ierte ne iera pur si simplu si nu mai facea tot acest act de prost gust si dea dreptul dezgustator si barbar.

| KoropYulyan a răspuns:

Multumim Dumnezeu sa te binecuvanteze!