| EmaS a întrebat:

Cu siguranta ca fiecare dintre noi avem ceva in care credem si ne inspira in tot ce facem. Sunt multi oameni care cred in destin, in noroc, in vise, in talismane norocoase. Altii sunt inspirati de ceea ce vad, iar unii de persoanele din viata lor. Acum, as vrea sa te întreb ceva: Tu in ce crezi?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

,,Să nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu, si aveti credintă in Mine''. Isus Hristos este Salvatorul, care doreste să ne scape din acest timp si de această lume invadată de catastrofe.El le-a spus ucenicilor Săi că va reveni si îi va duce în casa Tatălui.El este calea care duce la sigurantă. Încredeti-vă in El!

| Vladuthz a răspuns (pentru Raniia):

Si inca ceva, atata timp cat nu ma cunosti, nu ai de unde sti daca sunt sau nu incapatanat si ma arunc cu capul inainte (presupun ca asta ai dedus tu, cand ai vazut ca nu fac nici o referire la Dumnezeu).

46 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Eu cred în mine și în faptul că pot să fac tot ce-mi propun.
Dacă ar fi să cred în vise eram moartă și aveam un iubit de peste 50 de ani...deci nu!

| Paulla a răspuns:

Cred în propria persoană.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cred doar în mine. Ce-i aşa de greu de înţeles?

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Eu inteleg, tu esti dumnezeul tau.Ai un Ego foarte mare!

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Faptul ca crezi in tine nu inseamna Ego foarte mare, poate doar pentru cei care nu pot intelege sau nu pot sti cum e sa crezi in tine si sa ai putere (incuiatii). Adevarata putere izvoraste din om, la fel cum religia a fost creata de om, pentru om, pentru a-l proteja, dar se pare ca scopul ei altruist (daca asta a fost) a devenit principalul mijloc de manipulare si limitare a gandirii. Dar nimic nu este fara sfarsit. Totul are un sfarsit, chiar si religia.

| EmaS explică (pentru Vladuthz):

Da,ai dreptate totul are un sfarsit chiar si religia.Numai ca pentru unii va fi un sfarsit dramatic.

| Vladuthz a răspuns (pentru Vladuthz):

Nu e adevarat, sursa iubirii adevarate este umanitatea. Vezi ca ai o plasa peste ochi data de religie care te face sa nu vezi bine, dati-o jos pana nu e prea tarziu.

| monstrulet a răspuns:

Eu nu as spune "cu siguranta".

| harciog a răspuns:

Ma doamna,"a crede"se leaga de rational, de minte, de logica si de aceea atitea conflicte cu ateii cufundati cica pina la ultimul fir de par in "stiinta"de te doare capul nu altceva.Deci ma multumesc sa slavesc existenta traind-o,doar atit, fara a crede nimic.Ce-i mai important, sa crezi in iubire sau s-o traiesti pur si simplu? Sa crezi in Dumnezeu sau sa traiesti intru slava lui?

| EmaS explică (pentru harciog):

Dar stii ca Dumnezeu este dragoste?
Cat despre credinta cu siguranta si si tu crezi in ceva.De exemplu crezi ca daca iei un analgezic iti trece durerea de cap.Sau ca daca urci in autobuz vei ajunge la destinatie.Este o credinta rationala.Ratiunea se bazeaza pe lucrurile vazute, citite, analizate. Dar credinta se bazeaza pe lucrurile care nu se vad.

| harciog a răspuns (pentru EmaS):

Nu mai pomeni asta sa nu creada ateii ca legi dragostea asta de sex.

Fiecare cu ce il doare!

Nu ma doare nimic.Aminteam ca oferi ceva spre inerpretare si asta nu mie ci altora.

Lasa,lasa ca stim noi!

| Vladuthz a răspuns:

Cred in mine, in maturitatea mea, in forta mea, si in puterea mea de a rezolva si trece peste lucruri rele.

| EmaS explică (pentru Vladuthz):

Si care este sursa, de unde iti iei puterea necesara?

Ciudatenia e ca nu iti iei tu puterea.Toata energia e transmisa de existenta.Tu nu faci decit sa o primesti.Un simplu conductor.

Dumnezeu este stapanul binecuvantat de la care primi toate lucrurile.

Nu stiu de ce ma asteptam sa-L denumesti binecuvintatul conductor.

Era logic, nu? De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.

| Raniia a răspuns (pentru Vladuthz):

Un tănar turist,care nu avea experienta muntelui,zări la margine unei stânci înclinate câteva tufe de flori frumoase.În grabnica dorintă de a le culege, a plecat în directia lor, fără să vadă prăpastia la marginea căreia crescuseră florile.Cineva il avertizează:,,Atentie,tinere! Pericol! Imprudentul încăpătânat răspunse:,,Vreau acele flori'',si isi urmă urcusul.El exclamă:,,Le am!''Chiar in clipa aceea,stânca a cedat sub greutate sa si nenorocitul s-a prabusit in adâncul prăpastiei. Florile de la marginea prăpastiei vietii au diferite aspecte:bogătie,confort, plăceri nemărturisite, onoruri.Toate acestea au acelasi efect dezastruos:întorc gândurile de la momentul final, moartea si judecata. Dumnezeu te înstiintează chiar acum. Tinere! Opreste-te si ascultă îndrumările celor care doresc să te îndrume pe cale vietii!

| Vladuthz a răspuns (pentru Raniia):

Tocmai asta am facut happy. Un om isi atinge potentialul maxim atunci cand are respect de sine, respect care il ghideaza la disciplina de sine. Asta este adevarata putere, pentru cine este in stare sa o aiba happy.

| DragosConstantin a răspuns:

Cred in mine cel mai mult si nu o sa renunt niciodata la visul meu pentru ca pentru mine este cel mai important scop pe care vreau sa-l ating in viata si cred si-n Dumnezeu, dar numai cat consider eu ca trebuie.happy

| danay72 a răspuns:

Eu cred in Dumnezeul Bibliei, Cel care a creat totul, pentru ca El e cel care imi da putere in tot ce fac si fara El nu as fi in stare de nimic.

| 334499 a răspuns:

Eu de azi cred in Dumnezeu, voi faceti ce vreti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=l9rfjbIHDgM ce frumoasa piesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ema ascult-o si tu

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Da,intr-adevar,este frumoasa.Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sasi raspund la intrebare acum, eu nu cred in nimic am crezut cand eram mic in iubire desigur ca a fost doar o iluzie, in oamenii numai cred, norocul ti-l faci si tu dar cateodata sunt intamplari ce te pun pe ganduri stiu eu ca am avut un noroc mare, in vise nu cred, talisamane n-am, sunt inspirat de prostia omului si incerc sa fac tocmai opusul a cea ce face, nu beau, nu fumez, nu beau cafea, nu consum droguri, am renuntat si la zahar otrava alba, in cluburi nu merg, omul nu are nevoie de cele enumerate mai sus omul are nevoie de mancare, sanatate si desigur cel mai important din viata unui om de banii si daca se poate de o femeie ca sa isi transmiti genele mai departe, eu cred in banii, dovezile oferite de stinta

Ma bucur sa aud ca ai un mod de viata sanatos.Eu beau o cafea pe zi, dar cred ca imi face bine.Singurul lucru gresit este ca tu ai inversat ordinea prioritatilor.In locul lui Dumnezeu tu pui banii.Nu este bine.

Lasa-le oamenilor iluzia.Au dreptul la ea.

Eu nu le-o pot lua, dar ce pacat ca este doar o iluzie!

Nu e pacat. Face parte din imaginatie.E normal pentru un om, tot la fel cum pentru altii Dumnezeu are chipul si asemanarea noastra.Cind o sa evadam dintre zidurile religiei sa pasim cu adevarat spre libertatea de a trai credinta?

Eu am iesit dintr-o religie, de mult.Traiesc numai prin credinta.Este minunat.

Bine,bine dar de ce raspunsurile tale mi se par poezii invatate pe de rost?

Poate pentru ca este rezultatul a ceea ce citesc,invat, acumulez.Din moment ce mi-am innoit mintea cu Cuvantul lui Dumnezeu, privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Nu te-ai gindit ca sefii turmei hranesc oile ca sa le tina gramada? N-o lua in nume de rau dar ar putea fi o situatie.

Eu citesc Cuvantul lui Dumnezeu si incerc sa il traduc in viata mea de fiecare zi.Eu niciodata nu am facut afirmatia ca numaio noi suntem mantuiti.Eu am prietene din diferite culte religioase cu care ma inteleg foarte bine.Asa ca, nimeni nu ma ingradeste pe mine.

Nu era vorba de ingradit si nici de convertit. Dscutam liber, atita tot.O zi buna sa ai.

Si tu la fel. Nu uita, Isus te iubeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nou, faci sondaje de opinie pe TPU? laughing Sunt sigur ca esti constienta de faptul ca postarea ta este irelevanta, dar tu o postezi oricum big grin
De ce nu respecti regulamentul acestui site, asa cum se respecta orice regulament de ordine interioara? Ce te face atat de speciala, incat sa-ti permiti incalcarea regulamentului TPU? Esti un exemplu negativ pentru ceilalti useri, incalcand regulamentul site-ului.
De ce nu postezi asta la "Stiinta si Filozofie"?
P.P. Raspunde-mi sincer! Altfel, imi dispare zambetul...

Daca o consideram ca irelevanta, nu o mai postam. Eu nu ma consider cu nimic mai speciala decat nici cel mai neansemnat utilizator de pe acest site. Dar tu, de ce trebuie sa ma critici? Si nu te mai incrunta asa, ca faci riduri! Credeam ca ai ramas inzapezit pe undeva, dar slava Domnului ca nu!

| BalcuIrina a răspuns:

Eu cred in puterea si in curajul meu. In aproape 13 ani de viata am indurat mai multe decat altii si stiu ca am putut trece mai departe acolo unde altii n-ar fi reusit. N-am nevoie de un Dumnezeu, doar de mine. Atat.

| EmaS explică (pentru Emanuell_Mkh_1995):

Foarte frumos, imi place.

| Emanuell_Mkh_1995 a răspuns (pentru EmaS):

Multumesc frumos.azi am publicat o pagina noua http://followyourheart175.wordpress.com/ce-este-dragostea-pentru-un-baiat/ ...intamplare reala, si o sa public in fiecare zi.Multumesc din nou!

Întrebări similare