| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Cu urmatorul iphone o sa poti vorbi cu Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mai mult ca sigur, o sa poti vorbi si cu Satan si cu Sfantul Gheorghe.

24 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poti vorbii cu Dumnezeu prin rugaciune.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mersi pentru funda.

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

Cu urmatoarea generatie de acumulatori ai sa poti capta energia electrica a unui fulger? Cam asta intrebi tu.
Cu Dumnezeu nu ai nevoie de un Iphone, poti vorbi si fara Iphone, fara nimic, insa ca sa-L "prinzi" incit sa stai de vorba cu El, asta e altceva, e ceva ce depaseste toata tehnica din lume. Orice aparat tehnic e prea mic pentru a capta o discutie serioasa cu El., si daca un aparat nu poate capta o asemenea discutie, nu inseamna ca ea nu exista si nu poate fi posibila. La fel ca si dragostea unor indragostiti. Poti sa suni pe unul din ei, sa auzi zgomotele din jur, sa vrei sa auzi ce isi zic unul celuilalt, insa niciodata nu vei putea daca ei comunica doar la nivelul gesturilor, privirilor, sentimentelor. Tu ascultind, vei zice ca nu s-a petrecut nimic, ei auzind ce ai spus tu, vor zimbi, caci ei stiu ce s-a intimplat atunci intre ei - ceva mult mai mult decit niste simple cuvinte. Cam asa fac si credinciosii care cunosc dialogul cu Dumnezeu - zimbesc citind intrebarea ta.

| KlaraWeiss a răspuns:

Ai vrea tu sa fie atat de simplu si de fara efort. Da nu-i...

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

straight face Ce oameni...Astia cred ca intrebarea e pe bune...

| Trolli a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Da, Silviu, doar tu te-ai prins! Bravo.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru Trolli):

Not sure if sarcasm or...
Raspunsul era adresat lui LoStEyEs...Probabil ar fi trebuit sa specific asta de la inceput...

| LoStEyEs a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Neaaaaaah. imi dadusem seama de la inceput k intrebarea asta nu-i una normala, si k sigur nu exista om asa de prost incat sa creada asa ceva, sa vb cu Dumnezeu prin Iphone laughing Am vrut doar sa le demontrez si celorlalte persoane mai " prostute " sau pentru copii, le-am aratat ca pot vorbi mereu cu El, si niciodata nu va ajunge tehnologia sa comunice cu el. That's all happy

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Daca rama fara credit ai bulit-o. Mergi drept in iad. laughing
Totusi, zi-i sa iti trimita niste poze prin bluetooth sa vezi cum e in rai.

| mihaibrasov a răspuns:

Nu, ci cu Steve Jobs din ceruri.

| mihaibrasov a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

A ajuns pe nevoia in Iad. Cum adica, 5 miliarde de oameni care nu sunt crestini (deci au orice alta religie) ajung in Iad? Ete na!

| VladimirPutin a răspuns:

Firește laughing

| Amorezatul a răspuns:

Da, dar numai El are voie sa sune

| iEmonel a răspuns:

Poti vorbi cu el si fara telefon.

| LoStEyEs a răspuns:

Poti vorbi cu El mereu, ma mir cum de nu stii straight face te rogi la El, iti va asculta rugamintea, si va decide daca e timpul, sau e corect ceea ce va vrea sa facawinking Good luck, povesteste-i in gand nevoile sau necazurile tale, dar cand iti reuseste ceea ce vrei, poti oricand si Sa-i multumesti big grinwinkingwinking

| LoStEyEs a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Iti V-a raspunde. cu rabdarea treci si marea! Desigur ca de ex daca vrei sa iei un 10 la istorie trebuie sa si inveti, k daca te rogi nu-i indeajuns. trebuie sa inveti bine acolo, si sa te rogi la Dumnezeu sa nu gresisesi ceva, ai inteles cum sta treaba? big grin O sa-ti raspunda, dar prin tehnologie cu siguranta nu. O Sa-ti dea semne daca o sa doreasca, si daca chiar meriti, sau chiar daca crede ca esti destul de capabila sa te descurci de una singura, si sa te puna la incercare happy Eu una asa stiu ( din proprie experienta, tot ce-am povestit aici este adevarat happy )winking Papa, te pup kiss

| AmelyRain a răspuns:

Posibil...

| Trolli a răspuns:

Eu si acum vorbesc cu Dumnezeu. Si nu, nu dau numarul nimanui, asa ca nu intrebati.
pa, pa.

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Cu Dumnezeu iei lagatura sa fii si in gaura de sarpe

Întrebări recente