Ca invitatie
Tocmai de revelion frate, mă aşteptam la ceva friptură!
La aşa meniu te-ai scos prietene!
Iti trimit prin posta, sau prin curier daca stai prea departe, ca se strica la Posta Romana.
Păi ce fel de invitaţie atunci? Aha, am înţeles! Invitaţie la Poştă! Dar o fi deschis de rebelion?
Nu e deschis.
Trimit vulturul, cu friptura-n gheare, da' in Romania mi-e frica ca-l impusca tiganii cu arbaleta pana la destinatie
Nici o problemă! Ai văzut vultur să îi fie frică de vreo cioară?
Pai o sa le fie frica, ca ciorile-s multe, si astia de obicei ataca o singura tinta.
Ai vazut serialul, The borgias? (cel din 2011)
Nu,nu am avut timp, ma gandeam sa-l vad acum in vacanta.Tu l-ai vazut?
Cartea "Crimele familiei Borgia"Michel Zevaco e geniala.Ti-o recomand, in caz ca n-ai citit-o.Desi,ma mir sa n-o fi citit, toata lumea a auzit de ea.
Da,este interesant, dar va trebui sa astept pentru sezonul 3 pana in februarie 2013, cred.
Am citit-o!
Mie imi place coliva si nu inteleg de ce doar cand moare cineva trebuie consumata?
luna trecuta am mancat la pomana cuiva a fost buna imi place in special cea cu nuca si ciocolata pe deasupra
E excelenta daca o face bunica-mea. Mai ca-mi vine sa mai omor cate o baba, vecina de a ei, sa faca mai des.
Nu cad eu in plasa.Sigur e otravita si mor ca sa faca ai mei coliva sa vii la inmormantarea mea sa mananci mai multa coliva.
Mie in niciun caz. eram mica si am gustat apoi am inceput sa vars. coliva e mancare de capre
Mie, daca a fost facuta pentru manelisti sau oameni mai prosti ca mine, s-ar fi multi.
Mie imi place aia cu nuca si bomboane.ah ce coliva facea doamna invatatoare>)inca imi amintesc in a 3a cand toti mancam din coliva adusa de dansa sau cand aducea covrigei si ii rupea punandui pe catedra.eram ~vrabiutele~si~copiii~ei
Coliva - denumirea asta a capatat o conotatie religioasa. De fapt e o fiertura de grau, o mancam cand eram mica indiferent daca murea sau nu cineva. Deci da sa zicem, coliva e buna.