Cea mai plauzibilia este teoria "Big Bang" desi si ia scartaie precum cea ca Dumnezeu a creat universul.
Orcum omul pentru a intelege cum s-a creat universul, trebuie sa plece de la ce creaza universul, adica atomul.
Se studiaza in paralele universul(ce este vast si nu putem vedea ) dar si ce este atat de mic incat nu putem vedea nici la microscop (atomul ) stiinta studiaza lucrurile astea si incearca sa dea un raspuns.
Orcum universul e gigantic, si nucred ca o sa il exploram total vreodata.
Eu cred in creationism.Tot ce se vede a fost creat de Dumnezeu.Acest sistem deosebit de frumos si de complex care functioneaza si pastreaza un echilibru perfect, este creat de o fiinta atotputernica si deosebit de inteligenta.La fel si omul este o fiinta complexa si minunata.
Conform studiilor facute, cea mai plauzibila explicatie este Big Bang-ul.
O explozie foarte mare.La inceput din cate am vazut eu prin documentare si carti universul era foarte mic,marimea unui bob de fasole sau ceva de genul,dar acumularea de gaze a format o explozie uriasa si au aparut planete,sisteme solare, etc.
Se spune ca este intr-o continua crestere universul.
Mai dureaza oricum ceva timp pana aflam raspunsul corect si clar.
Oricum, ne apropiem destul de mult si repede de un raspuns la cum avansam.
Oamenii de specialitate care s-au ocupat de-a lungul timpului cu studiul genezei universului au plasat inceputul a ceea ce inseamna astazi "univers" aprox. acum 13.75 miliarde de ani, cand a avut loc Big Bangul. Mai departe de atat nu s-a prea ajuns...inca
Este şi logic că Universul a fost creat de bunul Dumnezeu.
Dar sunt şi oameni de ştiinţă care zic că nu este aşa.
De exemplu Stephen Hawking(Un om de ştiinţe) susţine că Universul nu a fost creat de Dumnezeu.
Nimeni nu ştie acest lucru.
Universul a aparut dintr-o multitudine de prostii universale si extraterestre.
anonim_4396 întreabă: