| NoisyLight a întrebat:

Cum a luat ființă Dumnezeu?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu a fost dintotdeauna, inainte de a fi orice altceva. La un momentat, pe firul logic, exista mereu o "cauza necauzata". Chiar daca o iei pe teoria evolutionista, nu exista niciun motiv pentru care particulele au declansat o explozie si... de ce erau particulele acolo?! Astfel asta nu face teoria lui Dumnezeu mai putin credibila, deoarece nici de cealalta parte nu se poate explica tot. Undeva a existat ceva ce nu a fost cauzat de altceva. Iar noi oamenii nu putem intelege tot cu mintea noastra.

| NoisyLight explică (pentru anonim_4396):

Da, nu putem înțelege cu mintea asta a noastră insignifiantă. Iar asta mă "enervează" la culme, bătrânule înțelept. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoisyLight):

Da, asa este. Este frustrant sad Candva poate vom afla totul!

| NoisyLight explică (pentru anonim_4396):

Corect. Dar "cândva" ăsta mă cam neliniștește. laughing Însă, imi revin imediat, că-mi aduc aminte d o expresie a lui bietul tata: stai liniștit, bă, că nu din cauza asta o să mori prost. laughing

| ania a răspuns:

N-a luat nimic de la nimeni, a existat dintotdeauna.

| NoisyLight explică (pentru ania):

Nu m-am referit la Dumnezeu ca la cineva. Ca la ceva fizic, palpabil, care poate lua un lucru de la altcineva. Eu îl consider ca pe ceva. Îl consider conștiința supremă. Cum a luat naștere această conștiință supremă?

| Celcestietot a răspuns:

Nimeni nu dă semne reale să cunoască așa ceva.

| Mayhem666 a răspuns:

And now the moment of truth. Drums please!
*drums sounds*
Nu a luat. Nu exista asa ceva. E o inventie a omului.

| Whateverrr a răspuns:

Daca ar fi avut nevoie de un creator, inseamna ca n ar fi fost Dumnezeu. Dar El este dintotdeauna, El e Creatorul.

| raMLesS a răspuns:

Totul e Dumnezeu, voi pamantenii nu puteti gandii inainte de ce a fost pentru ca folositi timpul ca reper.

| Irinel15123532 a răspuns:

Este infinit, nu are inceput si nu are sfarsit.

| RAY a răspuns (pentru Irinel15123532):

Ca si zeus

| RAY a răspuns:

Ca si zana maseluta, mos craciun au existat dintodeauna, dar ignoranti de realitate sunt fanatici care ar ucide pentru credinta lui, ei vor sa te manipuleze nu sa accepte ceva de la tine, ei deja stiu despre tot asa ca tu esti posedat de diavol ca gandesti, raiul este al prostilor nu al lor celor care gandeste, orice om care gandeste este ateu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aici nu o sa iti raspunda nimeni concret, pentru ca este peste nivelul nostru de intelegere (momentan) big grin