| Kalla a întrebat:

Cum adica Crestinismul a furat tot de la toate religiile cand satanistii au facut asta? Satanismul are ca simbol ori steaua intoarsa (au furat-o de la pagani si doar au intors-o) si crucea intoarsa (au luat crucea,simbolul principal al Crestinismului si au ontors-O cea ce demonstreaza cat de putin respect si cata putina imaginatie au).Numele lui Satana si Lucifer impreuna cu ceilalti demoni au fost scrise pentru prima data in Biblie.Dupa parerea mea nu aveu chef sa fie crestini si cu toata obraznicia lor au luat tot cea ce este rau (satana,ritualuri,orgii,sacrificii,rautate,egoism,magii si blesteme care satana savarseste impotriva persoanelor ce nu ne plac noua de fiecare data cand ei cereau) si au zis ca sunt de fapt binele.
Satanistii pe site-urile lor distrug credinta celorlalte persoane,aprovand consumul de droguri,prostitutia si perversiunea. Orice este sfant pentru ei este rau.
Nu va dati seama ca au luat Crestinismul si l-au intors cu capu in jos inventand lucruri numai ca sa faca ei cea ce vor fara consecinte? Satanisti,nu puteti face cea ce vreti, nimeni nu poate. Orice are reguli:ateii, crestinii sau musulmanii.Cand faci cea ce vrei se intampla numai rele.Regulile noastre sunt pentru a proteja nu pentru a obliga lumea sa faca cea ce vrem.Pentru noi daca esti crestin te tii de niste reguli asa cum daca esti ateu te tii de altele (sa vezi totul in mod stiintific si sa crezi doar daca ai dovezi stiintifice). Pareri?

Răspuns Câştigător
| Scarbo a răspuns:

Eu ti-am spus doar adevarul, nu am spus ca si cred in Satan, am facut multe ritualuri, am vazut multe, dar alea au fost doar iluzii, nu m-am confruntat cu nimic rau.Pe atunci eram foarte stresat si obosit, deoarece aceste lucruri pot crea si o mica dependenta.Iti recoamnd sa citesti cartea lui enoch, mi se pare mult mai adevarat ce scrie acolo decat in biblie.Si apreciez ca-mi vrei binele, nu incerc sa te indepartez de Dzeul tau, poti crede cat vrei, pana la urma nu-i un lucru asa rau cum spun altii chiar daca e neadevarat.(pentru mine), daca e adevarat pentru tine, nu-i lasa pe ceilalti sa te faca sa nu mai crezi, crezi in ce vrei tu, daca asta te face sa te simti mai bun.

30 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Se poate demonstra ca la baza tuturor religiilor din prezent stau cateva fundamentale ce s-au dezvoltat in zone diferite si in timp au fost modificate si interpretate in n moduri.

| RAY a răspuns:

La ani tai in loc sa te interseze scoala,invatatul pe tine te intereseaza satanismul deci habar nu ai de istorie ca daca aveai stiai ca crucea apartinea altor religii mai vechi ca crestinismul asta o recunosc si uni crestini
faza cu ritualuri,sarbatori,traditi crestinismul a imprumutat multe
acuma cu satanismul nu stiu, cred ca este o inventie crrestina satanismul, daca satana nu exista atunci dumnezeu numai are scop sa existe

ai vb de ateism, tiam mai zis ca ateismul e un minus dar degeaba isi spun, ai facut matematica degeaba la scoala

| Mădă0611 a răspuns:

Crestinismul a furat din religiile vechi, nu din cele noi, cum e satanismul. laughing

| Zenit313 a răspuns:

Satanismul are radacini pagane provenite din cultul soarelui si cultul fertilitatii care sunt mult mult mult mult mai vechi ca si crestinismul...
Si tu nu intelegi aceasta filozofie!
Satanismul nu este o religie in primul rand, sunt unii care isi bat joc, este adevarat, dar aceia se numesc satanisti rebeli, care cred ca satana exista ca entitate!
Dau Bau-Bau nu exista!

| Kalla explică (pentru Zenit313):

Satanismul egal satana.Satana egal BIblie.Satana exista si este ingerul cazut, cel egoist care s-a rebelat pentru ca ii era lene sa urmareasca niste reguli, reguli morale, reguli au fiecare religie si credinta.Numai satanistii nu au chef de nimic.Voi credeti ca puteti avea totul fara sa munciti si nu puteti suporta consecintele. Fara suparare dar am vazut multi satanisi care faceau asa si nu ajungeau decat in spitale, inchisori sau pe scaunul electric in SUA.

| Zenit313 a răspuns (pentru Kalla):

Satana in limba ebraica inseamna "partea intunecata a omului"!
Mesia in limba ebraica inseamna partea luminoasa a omului!
Satanismul nu este o religie, este o filozofie prin care iti controlezi partea negativa...
Termina cu prostiile, cu Bau-Bau si Biblia ta de toata jena!
Ti-am spus cum sta treaba, nu intelegi de ce negi ceea ce spun!
Este o filozofie veche de cel putin 8000 de ani si tu imi spui mie de Biblie.
Sa iti fie rusine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenit313):

Satanism, ca filozofie, da are origini mai vechii, dar ca religie are originea in Evul Mediu, vezi povestea Staretului Bongomil. Apai ca si crestini au creat mai multe secte. Unele mai filozofice, unele mai reversibile crestinismului :vezi satanismul spiritual

| Polonic1 a răspuns (pentru Kalla):

Lucifer a cazut din cauza MANDRIEI, nu pentru ca ii era lene!

| Kalla explică (pentru Polonic1):

Da ai drepate! Am gresit.

| Zenit313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cunosc cazul! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenit313):

Care caz?

| Zenit313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Satanismul spiritual, este tot o secta, ca si cel traditional sau rebel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pe asta se bazeaza ei.pe a nega orice vine din adevar, aratand minciuna drept adevar.si-au facut si ei o religie.a noastra ESTE dintotdeauna.ei au trevuit sa -si-o creeze.

| Scarbo a răspuns:

Satanismul nu a luat nimic de la crestini, crucea in jos nu e folosita de satanisti (adevaratii satanisti ) nu prefacutii aia pe care ii vezi prin rock sau metal, aia vor doar sa atraga atentia, pentagrama reprezinta cele 5 elemente ale naturii.In antichitate Satan se numea Enki, zeul sumerienilor. In satanism Satan nu reprezinta un demon. Reprezinta o rasa de extraterestri.Satanistii cred ca aceasta rasa a creat omul de la maimuta prin experimente indelungate, asta explica diferenta de gandire dintre noi si maimute.Si inca ceva satanismul difera foarte mult de crestinism:SATANISTII NU SUNT SCLAVII LUI SATAN! II SUNT ADEPTII LUI. Explicami si mie ce crezi ca inseamna semnul ala de la farmacie, ala cu triunghiul ala si sarpele? Reprezinta sigiliul lui Satan.Cica satanismul exista de sute de mii de ani.

http://satanismul.blogspot.ro/
citeste mai mult aici, ai sa afli adevarul, dar macar citestel inainte sa mai judeci ceva, despre care nu stii nimic.

| Kalla explică (pentru Scarbo):

1.Nu e nici un sigiliu a lui dracu'.E doar semnul sanatatii.
2.E o conspiratie al lui satan ca sa ne indeparteze de Dumnezeu! Trezeste-te! Vrea sa devina Dumnezeu (nu bun si milostiv ci rau si nemilos, adica vrea doar sa ne controleze si sa aiba puterea Lui).Ne vrea raul, el ne uraste pentru ca e egoist si nu vrea sa ne ocroteasca ca ceilalti ingeri!
3.Tu crezi ce vrei dar eu in interiorul meu simt ca asta este adevarul si nu poti face nimic pentru a-mi schimba credinta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Scarbo):

Eh,satanist spiritual? laughing Ma mir sa da-u de unul pe aici, si eu am fost unul dintre voi ma dar acum sunt crestin

| Scarbo a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am fost dar nu mai sunt, acum sunt ateu.

Cum asa?

A inceput sa semene prea mult cu crestinismul. Trebuia sa le arat respect demonilor inchinanduma lor(dar pentru ce), de ce m-as inchina, pentru ce ar trebui sa- i respect, pentru ca n-au facut nimic pentru omenire la fel ca Dzeul crestinilor?

Eh,dar macar ai avansat cat de cat in magie?

Doar pana la intermediari, ultima clasa de magie a fost Vindecarea Satanica, dar la incepatori nu le-am facut pe toate.La incepatori cel mai mult practicam Aura.

Eh,daca trece-ai de intermediar, probabil ai fost acum fie satanist in continuare, fie crestin.In rest nu ai facut mare lucru, dar eu nu am facut nici cat tinelaughing

Stiu ca n-am facut mare lucru dar in ritualuri parea ca sunt mai mult un sclav la fel ca in crestinism, decat un adept sau un prieten de-al lui Satan.(asa cum zic satanistii ca ar trebui sa fii), asa ca am inceput sa practic ritualurile din ce in ce mai putin pana cand nici nu mia mai pasat de ele, dar inca cred in creatia omului de la acea rasa de extraterestri(nefiind vorba de magie), poate tehnologie.

Daca crezi in creatia a unei rase superioare cum de esti ateu?thinking

ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.
Parerea mea e ca toti ateii cred in extraterestri. Extraterestrii nu sunt zei.Habar nu am ce sunt. Sunt un mister.

Extra-terestri, sunt cel putin teoretic forme de viata externe pamantului. Si nu, atei nu cred in faptul ca sunt creatia unei rase superioare ci cred teoria evolutiei, in general, da, stiam ce e ateismul.

Atunci sunt un ateu mai diferit laughing, nu stiu ce ma pot numi. Daca nu ateu spune-mi necredincios rolling on the floor, nici mie nu-mi place termenul de "ateu".

Pai tu practic, crezi intr-o divinitate, esti un fel de teist, vezi ce nume au astia cu teoria anunaki, culmea ca aceasta teorie a fost emisa de un evreu...laughing

Mda, asa pare.Interesant, ca nu m-am gandit niciodata la asa ceva.

| Scarbo a răspuns (pentru Kalla):

Eu ti-am spus doar adevarul, nu am spus ca si cred in Satan, am facut multe ritualuri, am vazut multe, dar alea au fost doar iluzii, nu m-am confruntat cu nimic rau.Pe atunci eram foarte stresat si obosit, deoarece aceste lucruri pot crea si o mica dependenta.Iti recoamnd sa citesti cartea lui enoch, mi se pare mult mai adevarat ce scrie acolo decat in biblie.Si apreciez ca-mi vrei binele, nu incerc sa te indepartez de Dzeul tau, poti crede cat vrei, pana la urma nu-i un lucru asa rau cum spun altii chiar daca e neadevarat.(pentru mine), daca e adevarat pentru tine, nu-i lasa pe ceilalti sa te faca sa nu mai crezi, crezi in ce vrei tu, daca asta te face sa te simti mai bun.

| Buresbista123 a răspuns:

Crestinismul s a inspirat din tot felul de povesti mitologice...http://www.youtube.com/watch?v=88GTUXvp-50
Eu vreau sa te intreb daca tu te nasteai in India sau Afganistan ce religie era 99 la suta probabil sa fii acum?

Întrebări similare