Nu pricep multe din religia asta.
Imi dai sau nu id-ul tau sa purtam o conversatie sau...tie frica ca nu o sa reusesti sa-mi dai argumente logice cu privire la existenta lui Dumnezeu?
Nu am dreptul inca sa trimit mesaje si deci nu am unde sa ti-l dau, si nu imi e frica de nimic
Scuzele mele, n-am vazut ca esti junior.
,, nu imi e frica de nimic''
Nu iti este frica de Dumnezeu?
Nu iti este frica de Satan sau de chinurile iadului?
Ciudat, credeam ca esti crestina.
Nu imi e frica de ce ai zis tu la intrebarea anterioara!
Sati explic stiintific. Universul are mai mult de 3 dimensiuni.
Daca dumnezeu ar exista cu siguranta ar fi intr-un univers 4d, adica la cele 3 dimensiuni sar adauga si timpul.
Ca sa intelegi, ia un creion si trage o linie cu el. linia e o succesiune de pucte fiecare dintre ele au o valoare t care reprezinta timpu.Tu poti vedea fiecare punc in parte.
Cam asa se explica omniprezenta lui dumnezeu.
Pai El le-a creeat pe toate cand creezi ceva nu sti si cum functioneaza? gandeste-te putin daca El adica Dumnezeu ne-a creeat dintr-o alta dimensiune raiul de unde ne vede este normal sa vada totul si acele lucruri supranaturale poate in rai sunt un lucru obisniut nu stiu dar ideea e ca eu consider ca legile fizicii pe care le stim noi pot fi valabile doar in dimensiunea noastra si probabil vrajitoria are legatura cu o alta dimensiune de sfideaza legile fizicii e destul de interesant eu inca incerc sa descopar care este avevarul despre ceea ce exista ca pana acum stiu doar ca exista Dumezeu si ala sti tu care si cum a ajuns sa fie ala demon si ca va veni sfarsitul lumii dar ce-i drept ca am impresia ca lucrurile se apropie de sfarsit din cauza multor lucruri ciudate adica calamitati in fine nu neaparat ciudate dar na calanitati petrecute tot mai nu stiu cum dar am o senzatie ciudata nu ma inteleg nici pe mine de multe ori am impresia ca ceilalti din jurul meu ma cunosc mai bine ca mine eu nu ma cunosc aproape deloc deci na...nu trebuie sa iei chiar tot in serios dince am zis e doar u hobi de al meu
Pentru ca e Dumnezeu.Si El poate orice! nu cauta explicatii aici, trebuie doar sa crezi.Asta daca simti asa, bineinteles, daca nu fiecare e liber sa creada ce sau in ce vrea.
Nu te mai tine tu mare si tare ca nu stii ce e "Dumnezeu"! Tu stii perfect de bine raspunsul problema e ca nu vrei sa o recunosti, de frustrat ce esti sau nu stiu ce problema ai. Ok inteleg ca nu crezi in religie si in ce spune Biblia pentru ca unele lucruri se contrazic. Dar nu poti sa negi ca o forta supranaturala sau cum vrei sa-i spui exista in infinitul asta de Univers. Oamenii de stiinta si mai marii invatati o numesc "Legea atractiei", altii cred in karma fiecare e constient de aceasta prezenta, dar unii sunt atat de ingamfati incat nu pot accepta ca existe cineva sau ceva nu stiu o forta mult mai superioara decat un biet omulet, care abia invata cum sa faca primii pasi in viata, care are si el cateva "pareri" si gata e cineva, "el e ateu! el nu crede in nimeni si nimic, ca sunt constienti de fortele proprii si ca au incredere doar in ei. " cata ipocrizie! Unii se mint pe ei insisi. Dar viata asta ii va invata pe toti increzutii astea ca sunt un nimic de fapt, si isi vor da seama de asta atunci cand vor da de greu.
Daca tu asa zici.
Ai intre 10 si 14 ani, nu?
Sa'ti spun un secret pai Dumnezeu nu este om,adica nu stiu daca e adevarat dar iti zic pina la urma,de aceea el nu se vede nu se aude nimic, pentru ca el este aerul,este o putere pozitiva,o energie posizitiva, si Satana o energie negativa! de aceea el si din pamant ne vede ce facem, ca si eu imi dadeam sute de ori aceleasi intrebari, dar poate sa fie si acesta raspunsul cine stie!
Rizztheseballs6969 întreabă: