| Antipaticu a întrebat:

Cum ar arata lumea daca nu ar exista nicio religie?

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MoNoPo a răspuns:

In primul rand sunt crestin.In al doilea rand Dumnezeu se scrie cu litara mare si DA exista deoarece mi s-a aratat de multe ori prin ajutorul meu sau altora.CREDE si atat e de ajuns.

| MoNoPo a răspuns:

Deci acum dai de inteles ca nu mai crezi sau ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lume perfecta ca in suedia

| jo_7646 a răspuns:

Antipatici,ca tine! beah.

| sandra2012 a răspuns:

Oameni mai siguri pe ei, pe ceea ce au in suflet, cu mai putine prejudecati si bineinteles mai putine creiere "spala-te".

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns (pentru MoNoPo):

Hey... Maximo00, adevarul ca ce ai spus tu, nu are nici o legatura cu raspunsul meu... Este bine sa existe mai multe. De Ce?! Pentru ca nu poti spune cuiva CREZI IN DUMNEZEU! Daca el nu simte asta! De acea e mai bine sai pui pe toti intr-o categorie. DESI Religile nu exista, toti traiam in aceeasi lume, dupa aceleasi reguli, doar ca, uni dintre noi nu isi dau seama care sunt acele reguli.Aia e partea a 2. : ) Eu cred in mine. Ce va urma, va urma. Voi vedea. Credinta este sa crezi in ceea ce nu vezi nu se refera neaparat la Dumnezeu, Si ca sa stii de la mine, cei mai mari " credinciosi " sunt chiar Ateistii. : )

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns (pentru Antipaticu):

Ceva in gen.

| MoNoPo a răspuns (pentru LetsPutASmileOnYourFace):

Da ce ai spus acolo ca nu poti sai bagi pe toti inn aceeasi categorie e intr-un fel adevarata dar sa stii ca la inceput a existat o singura religie.Aceea e Ortodoxia.

Întrebări similare