Nu invizibil, in niciun caz. Nici vizibil, altfel. Ma gandeam ca ar arata invincibil.
Nu smecher, nu ar fi nevoie.
El ar fi cum este el, nu cum ai vrea tu sau eu sa fie sau cum credem noi ca ar fi.
Normal si in plus e al meu si nu al tau. Nu uita ce am intrebat, nu am vorbit de al nostru si noi, ci de eu. Eu nu impart ce e al meu.
Da tot dumnezeul meu cred ca-i mai smecher.
Treaba ta, ce iti place tie. Dar daca dumnezeul tau e smecher sa nu fie vreun manelist ceva, ca astia sunt asi in smecherie, mancati-as.
Ma refeream la faptul ca a meu e imbatabil. Nu stiu daca asculta manele ca nu stau sa-l urmaresc zi si noapte.
Te anunt ca smecheriile nu sunt imbatabile. Nici macar secretele magicienilor nu sunt de nedescifrat.
Pai atunci poate imi spui si mie cum sa transform tutunul in iarba.
Nu inteleg ce e in mintea ta, cum s-a dezvoltat gandul tau. De ce imi pui o intrebare? Cu ajutorul iluziei iti poti distruge creierul, dar uite asa transformi tutunul in iarba verde si matasoasa. Ori te referi la"iarba"?!
Sau pune tutunul in pamant la descompus si peste un timp pune si semintele de iarba. Esti multumit?
Ma refeream la iarba de fumat. Te-am intrebat pentru ca ai spus ca nici macar secretele magicienilor nu sunt de nedescifrat si m-am gandit ca poate cunosti sau ai descifrat cateva, asta bineinteles daca nu te refereai la iluzionisti.
Nu vreau sa ma plimb cu pluta ta. Du-te singur.
*
Normal ca ma refeream la iluzionisti.
*
INVINCIBIL
Nu-mi amintesc sa te fi invitat.
S-am incalecat pe-o sa si m-am dus cu pluta mea.
Ma pui in incurcatura, de unde si pana unde. Stalpul de piatra se sfarama, el cunoaste si binele si raul, cel putin un om ar putea traduce asa.
Eliaclodia? cand se sfarama stalpul tau? si daca se sfarama? il doare? ma gandesc la babele din bucegi.
Daca sunt babe le-o durea, dar daca doar par babe, atunci li-se pare ca le doare. E stalpul tau, ca tu ziceai de stalp. Eu nu am zis de stalpi, nici de sare.
Zau nu stiu ce e aia deist? Pare o injuratura.
Fara sa ti dai seama ai exprimat un adevar. Ai zis bine " Cum ar arata ", ceea ce denota ca nu exista. Si tare ma bucur ca altfel ar fi fost ca tine. Si sincer nu as fi vrut.
M-ai jignit! Dar nu ma supar! O sa ma razbun pe tine din placere.
Ma bucur dar cand ai sa te razbuni pe mine fa o repede si rasuceste cutzitul in rana din placere
Nu repede, ci indelungat. O sa fie ata de evident cata iubire primesc eu pentru cum sunt, incat o sa mori de disconfort ca ai ales sa fi in alta opinie si gasca.
Sarut mana dar gasca ta nu mi ofera nimic. Nici macar dragoste
Gasca mea e a mea. Eu sunt usa. De unde stii tu ce e dincolo de ea? Si nu mai confunda dragostea cu iubirea ori veneratia. Dragostea e sexuala.
xerxes1 întreabă: