Asa zi frate. Pai oamenii s-ar simti abandonati. Mai stii in al Doilea Război Mondial, când Hitler s-a sinucis, iar atunci când s-a anuntat moartea liderului lor suprem in Berlin, sute de oameni s-au sinucis pentru ca s-au simtit abandonati? Ei bine asa o sa fie. O sa se simtă pierduti, abandonati, si in final unii dintre ei o sa comita un suicid. Altui o sa treacă foarte usor peste asta si vor inventa altceva in care sa creadă. Si bineinteles, momentul meu preferat, bisericile, vaticanul... O sa se duca totul. Vom fi liberi... Intr-un fel sau altul...
De asta si cred ca se tine totu sub control si ne preseaza cei de la putere pe noi ateei(presupun ca esti ateu) Daca ne-ar da mana libera, noi am desfinta biserici, si multe altele.Bisericile castiga foarte mult, din orice.Nunti,botezuri,inmormantari,parastase,si etc.Cred ca in o buna zi se vor destepta mai multi.Suntem in 2014, sper ca in 2024 nu va mai fi religieva fi doar o amintire, o bucata de istorie, precum este si ceausescu la momentu actual
Nu-i asa? Ma refer la partea cu manipulatu'?
Iisus, cricificare, martiri, moaste, icoane etc.
Nu pot sa inteleg, care e problema ta daca oamenii cred? Suferi de lipsa de atentie si vrei sa te bage ateii in seama?
http://assets.sport.ro/......inea_3.jpg