Ar gasi in primul rind pe altcineva sa ii frece scirbavnicul madular. Sau ar trece pe medicatie serios. Iar aleasa inimii va trebui sa se multumeasca cu niste acte de 10 secunde muuuulta vreme...
Http://www.psychologies.ro/categorie/sfatul-expertului
Cauta dupa termenul pe care vrei sa il discuti.
Ar fi o viata de om primitiv care traieste dupa niste reguli primitive!
Cu alte cuvinte barbatii care fac asta sunt niste ratati rupti de realitate care nu inteleg ca religia crestina este religia iubirii, si acolo unde este iubire in sex nu este niciun pacat, si faptul ca un porcar aflat in fata altarului iti citeste cateva randuri din Biblie nu ínseamna nici pe departe binecuvantare Dumnezeiasca ci sarlatanie murdara. Binecuvantarea Dumnezeiasca este sentimentul de IUBIRE si nu vorba proasta a unui porcar de la Casa de Adunare (a zeciuielii) care traieste ca un parazit.
Da eu nu vorbesc de porci eu zic ce zice biblia.Ca oricum porcii aia nu o sa-ti zica niciodata sa nu faci ce am zis eu mai sus pentru ca stiu si ei ca e prea extremist.frecangii ca si gayyy's au ajuns acceptati de biserici.Deci faci confuzie.
Si eu spun ca ceea ce zice Biblia nu numai ca nu este adresat crestinilor, dar chiar este ceva depasit de timp.
2 Nici eu nu vorbeam despre porci, ci despre porcarii care au ajuns sa citeasca din Biblie si au impresia ca pot binecuvanta cu duhoarea lor de porcar o relatie de iubire venita in sufletele a doi tineri direct de la Creator.
Bisericile accepta oricare fraier care se lasa belit de parale.
Faina intrebarea ta! Imi pare rau ca nu am pus-o eu. Da' chiar, cum ar fi ca baiețașii astia tari in gura nu si-ar mai freca-o si ar trai dupa Scriptura?
Dar te-ai gandit ca baietasii aia si-o freaca doar din cauza ca fetele proaste vor sa se marite virgine la biserica, ca asa le-a invatat un sarlatan parazit care vrea sa incaseze parale pentru ca le citeste a proasta dintr-o carte furata de la o alta religie care nu are nicio valoare morala pentru ca indeamna la crime si care a constituit "justificarea divina" pentru multe milioane de crime si bicisnicii savarsite, asa cum ne invata chiar istoria crestinismului.
))
O stii pe aia cu "daca traiesti intre talhari nu ai nicio sansa sa ramai om corect!". Nu ma refeream la rromi si guvernanti ci faceam o paralela intre "vicii".
Îţi voi răspunde la întrebare foarte simplu, deoarece eu sunt un astfel de om.
Viaţa mea e o aventură în fiecare zi, sunt atât de fericit, încât uneori efectiv debordez de fericire, dau pe de lături, şi trebuie să împărtăşesc fericirea cu cineva, ca să nu explodez; atunci le împărtăşesc prietenilor şi prietenelor mele experienţele mele zilnice şi suntem toţi fericiţi, fără să ne exteriorizăm sexualitatea şi fără să devenim malahieni şi/sau desfrânaţi.
P.S.
Meseria mea e de şofer pe 3, 5 T.