Ca un striper cu patratele pentru femei Pentru barbati suna mult mai bine varianta feminina a unei femei cu coarne, cu un apetit sexual nelimitat
Ca un ateu ce afla ca esti crestin.Se uita la tine cu dispret si incerca cu orice siretlic sa te aduca de partea ta
Lui*
"E ca un fel de pisică".:)), sau ca un câine roșu.
http://www.youtube.com/watch?v=bD291tIUGBk
Cea mai urata intruchipare, gandeste-te la tot felul de chestii urate..coarne,coada, gheare, riduri, bube. orice vrei tu combina-le si vezi ce va iesi!
Gresit.
Legenda spune ca era cel mai frumos dintre ingeri
Crede-ma daca esti un bun/buna credincios/a nu te-ai intreba cum arata.In cartile de teologie, scrie sa nu-i pomenesti niciodta numele, deci iti dai seama daca iti doresti sa afli cum arata.Plus ca preotii ne spun sa nici nu ne gandim la el ca e pacat, el ne indeamna la toate prostiile.Eu am un prieten care studiaza teologia.Ce mi se pare ciudat il intreb. SFATUL MEU.NU TE MAI INTREBA ASTA NICIODATA!
Da ce-i ma el, un fel de Voldem....StiiTuCine?
Dumnezeu l-a creat frumos,poate cel mai frumos si mai inteligent din creatia S a,era desavarsit,sfant,dar dupa ce a devenit diavol a inceput sa -si schimbe si exteriorul,dar oricum, fara coarne si coada sau altceva de genul asta, ca si omul daca nutresti rautate, invidie, gelozie si aspectul exterior se schimba