Vrei o bucaa din filozofia mea in legatura cu un Creator/D-zeu?
"Nu stiu cine sau ce e D-zeu dar stiu ce nu este."
Cu asta am spus mai multe decat trebuie...
Salut. Este adevărat că întrucât nu-l putem vedea pe Dumnezeu, nu putem înţelege pe deplin cum arată. Dar asta nu înseamnă că nu-l putem cunoaşte cum e în realitate. De ce spun asta? Deoarece cunoaşterea nu se limitează doar la văz. De exemplu, există multe persoane oarbe care ajung să se cunoască şi să se căsătorească cu cineva necătând că nu au văzut niciodată persoana respectivă. În schimb, ei ajung să cunoască caracterul, calităţile şi alte trăsături care-l atrag în cele din urmă de acea persoană.
În mod asemănător, noi nu-l putem vedea realmente pe Dumnezeu, dar putem să cunoaştem ce fel de persoană este El, să-i cunoaştem caracterul şi calităţile. Cum? Studiind cartea unde El se descrie cel mai bine, adică Biblia. De asemenea, făcându-ne timp să medităm la lucrările de creaţie a lui Dumnezeu ne dezvăluie multe calităţi cum ar fi puterea, înţelepciunea, iubirea ş.a.
Persoanele care-şi fac timp pentru a analiza Biblia şi creaţia ajung să-l cunoască şi să înţeleagă ce fel de persoană e Dumnezeu, chiar dacă niciodată nu l-au văzut.
Si al tau cel mai penibil raspuns
Http://www.atheistmemebase.com/2012/07/13/seen-the-face-of-god/
Din carticica voastra
Hai ca iti dau o funda ca sa te simti mai bine
Imi cer scuze ca am rasp. asa aveam de dimineata o dispozitie mai proasta insa nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu. Deci nu cred ca VOM AFLA PREA curind.
Nimeni in viata nu l-a vazut deci nu prea cred ca o sa primesti foarte multe detalii