Chipul si asemanarea lui inseamna om, nu rasist! Adica un om normal cu toate membrele sale! mai invata!
Dupa cum am mai zis si la raspunsul tau anterior: tu habar nu ai ce citesti! Citesti dar nu intelegi nimic! Nu-ti mai explic si aici ca deja e obositor...
O stiu pe de rost(nu ca pe o poezie- trebuie sa-ti zic asta ca iar intelegi altceva) pentru ca am citit-o de cateva ori apoi o aud in fiecare Duminica! Tu degeaba o citesti se pare ca nu intelegi nici macar ce zic eu aici, de biblie ce sa mai zic?
Asa cum am zis eu cunosc biblia nu de la popa asa ca imi dau seama daca o ia pe langa... dar inca nu am auzit niciodata sa zica ceva ce nu ar fi despre credinta si despre Dumnezeu!
Pai nici nu ma mir ca tu ai parerile tale devreme ce tu citesti numai carti care il pun pe Dumnezeu intr-o pozitie rea! O persoana inteleapta ( ceea ce nu pot spune despre tine) citeste atat partea rea cat si partea buna apoi decide el din cunostintele lui cine ar putea avea dreptate! Dar cum am zis: asa procedeaza o persoana inteligenta...
Unde ai citit tu asta: sa nu se duca DECAT la oile pierdute ale lui Israel? Insusi Isus vindeca bolnavi pagani daca credeau in el, chiar a inviat fica unui pagan, deci tu asa cum am zis, citesti ceva si intelegi ce te duce mintea ta de gaina...
Spune adevarul despre cele intamplate dar unul ca tine... e grele tare s-o intelega asa ca intelege cat il duce mintea!
Avea coada, era bine dotat..., era multicolor ca o zebra si la fata arata ca omul de neanderthal.
Probabil Dumnezeu nu arata in niciun fel. "A arata" se refera la simtul vazului. O persoana care percepe divinitatea, nu o percepe prin simturi. Iar atunci cand incearca sa o descrie, spune ca este inefabila, deci nu exista o corespondenta intre ce a perceput si limbaj.
Cred ca expresia "dupa chipul si asemanarea" se refera la partea animica a omului originar.