Draga uite tocmai m-am imbracat - dau fuga pana acolo si cd revin iti spun Sa nu pleci da? Vin repede
Stiam asa 3 ratati belial belzebut si astarot Pe aici ai dat in hais vezi ca vem ceva dedicat pe forum sunt o familie unita da o serciuiala @SatanFamily se pare ca tu esti pierdut de rubedenii pai nu la noi in ograda ii cauti. Daca vrei sa vezi cum arata iadul pe pamint este leac pentru tine
Povestea incepe de aici :sunt contactat pe privat de multi parinti care ma intreaba daca are Parintele din sat Har de la Domnul sa rezolve si cu draci mai batrini ca uite zice unul "fiul meu este muncit rau de un "dimone" Mugeste ca taurul,behaie ca oaia,urla ca lupii,schelalaie ca maidanezii,miauna ca pisicile nu ma mai inteleg cu el ".Re are satul si Parintele leac pentru toti Pai mai oameni buni sa vedeti necazul ma suna bunicul plin de uimire ca in sat vin parinti cu tot felul de "indraciti " si abia mai face fata Parintele La cazuri mai grave, mai cheama si Episcopul locului. Povestea de unul ca dupa Sf Molifta au iesit din el o ciurda de dracusori, ca fulgii din perna si ii alergau ciinii prin sat si le gaureu cojocul cu coltii.Ba si cotoiul lu bunicu a prins ceva dracusori mai mici dupa puterile lui.O sa zici dar ce treaba au ciinii la Sf Molifta Re pai cind ies dracii din musteriu si o rup de fuga prin sat, slobozesc taranii ciinii sa ii prinda ca le maninca gainile din batatura
Am uitat sa pun introducerea cum ii fezandeaza taranii cu biciul de faza asta doar dracii batrini trec. Daca esti in situatia de mai sus sau stii pe cineva ma anunti. obligat pacientul trebuie transportat acolo ca nu aduc cu autocarul 1000 de suflete si 400 de ciini (astia sunt experti in prins dracusori ). Dupa ce termina cu indracitii ciinii sunt luati cu roaba ca nu se mai pot tine pe labe de atita alergat si le fac frectie cu spirt dar lumea mai trimite fastum gel 1 tub/2 ciini dar nu ajunge. unii le mai dau cite o tuica potailor ca nu mai au pofta de mincare cica sunt lehamesiti de ce au de tras.
In rai vom umbla pe strazi de aur,vom admira frumusetea florilor deosebite,me vom minuna de frumusetea Domnului,de ingeri,de cladirile facute din pietre pretioase.Iar in iad vor fi chinuiti,vor fi tipete,groaza, suferinta, Doamne fereste.
Dupa toate asta "Iar in iad vor fi chinuiti,vor fi tipete, groaza, suferinta "trebuia sa adaugi si manelele de inima albastra gen "da mama cu biciu-n mine,,,"
Iad= Loc unde sunt femei/alcool/muzică/peșteri
Rai= Loc unde plătești din timpul vieții un loc ca să plutești și să plutești...și să plutești...
De fapt, astea-s fantezii.Du-te la culcare că ai stat prea mult la calculator pe www.credînsatana.ro
Iadul=un loc unde este intuneric bezna si esti chinuit
Raiul=un loc pasnic frumos unde te rogi pentru cei care sunt in viata
Parca asa spunea profu de religie
Ceea ce urmeaza e pur parerea mea si dovezi in sprijinul ei nu am. Probabil ca dupa ce dau coltul o sa ma lamuresc exact cum sta situatia.
Raiul si Iadul nu exista, cel putin in forma ilustrata de religie.Ai putea sa zici ca sunt niste stari de spirit, dar nu sunt cauzate neaparat de actiunile tale. Ce o fi dupa, cu dovezi clare, nu cred ca poate spune nimeni. Fara dovezi, sunt doar pure speculatii, literatura SF.
Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
Intoarce te de la păcat sau pregăteste te pentru Infern. http://www.youtube.com/watch?v=VMnNVULxYco&feature=youtube_gdata_player
Strategiile lui Satan pentru Umanitate
http://www.youtube.com/watch?v=DRJqA-oKi20
Din experienta mea Dumnezeu a răspuns la rugăciunea mea, cum am spus în Biblie, cere și ti se va da!
Dumnezeu a iubit lumea atât de mult încât a dat pe Fiul Său să moară PENTRU ca oricin e crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Matei 24:35
Citeste cuvintele cuvintele Lui Isus inregistrate in evanghelile Matei, Marcu, Luca si Ioan.
Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine -l osîndi: Cuvîntul, pe care l-am vestit Eu, acela îl va osîndi în ziua de apoi.
Ioan 12:48
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Matei 24:35
Deci fa ce spune El.
Daca vrei sa ajungi in RAI
Iadu:Un loc fara curet electric/pizza/mici/kebab/suc/bere/vin/cablut tv/ internet
Raiul: Cel mai bun PC din lune/ un TV HD/cablu cu 1 mil de programe/pizza,mici, kebab, sub, bere, vin nelimitat/curet electric
crissu2314 întreabă:
Daikirai întreabă: