De ce va obliga? parca credinta era ceva individual, este algerea ta sa te duci la slujba sau nu, nu te poate obliga
Ai uitat să menţionezi faptul că eşti catolică şi că te referi la programul liturgic de dimineaţă al tinerilor...
Bai rasistule care voi ba voi n aveti tot 2 maini si 2 picioare.Cum iti permiti sa i zici ca daca e catolica e rau si crestin-ortodocsii sunt mai cum se cade.De la prosti ca tine se ajunge la discriminare si ura fata de celalalt, da ti o palma!---iar pentru zonzonika daca la alta ora nu se face slujba atunci e clar ca nu si face preotul program dupa tine daca se face dar pe tine te obliga sa vii de la 8 eu zic sa nu te mai duci de loc nu merita sa te duci undeva unde nu esti bine venit e o lipsa de respect.Asta e religia o mare labareala preoti de cacao majoritatea care si impun ideile tampite si te fac sa gandesti ca idiotul de mai sus
Cum adica sa va oblige? Cine se crede, sa va oblige sa faceti ceva? Suna la protectia copilului, explica-le cazul, si spune ca te constrange sa iti pierzi timpul la slujba.
Vino la 9, care-i problema si asa nu esti atenta la slujba daca te plangi
Esti catolica? din cate stiu eu, din dogmele Bisericii Rasaritene nu se poate savarsii la acelasi altar Liturghia de mai multe ori intr-o zi.
Pe tine cine te obliga sa lupti contra crestinilor? sti ca esti liber sa nu lupti cu Hristos?
Ma obliga cineva sau cum? "Lupt" contra crestinilor pentru ca asta imi doresc. Lupt cu ajutorul argumentarii si logicii deci nu cred ca sunt vreun pericol pentru voi crestinii.
recedaniel3 întreabă: