Nici cum ii alegerea lui, eu o sa-mi educ copilul sa fie liber.''Ortodox,,,''Crestin,,,''Hindus,,,''Satanist,,''Catolic,, etc, nu exista asa ceva, exista fiinta umana, om, astea is prejudecatii care nu ar trebui sa existe.Copilul meu cand o sa-l am, nu o sa potriveasca nicăieri unde supunerea este o cerinţă de bază.Nu o sa-mi fortez copilul sa aleaga o cale.Parintii trebuie sa inteleaga un lucru esential. Daca esti parinte nu inseamna ca ai voie sa fi si ''Stapanul,, propriului copil, cum fac majoritatea parintilor.Eu o sa-l invat cum ii lumea cu adevarat.O sa-l invat viata adevarata, fara idei abstracte, ideologii care o sa-l distruga mai tarziu.
Din moment ca sunt ateu, cred ca l-as lua peste picior cu tot cu prietenul sau imaginar, pana cand o sa se sature
Atunci cu ce esti mai diferit decat cei indoctorinati in religia crestina daca copilul nu are dreptul sa aleaga?
1. Nu am vorbit pe un ton serios se vede dupa tonalitatea intrebarii.
2. Daca el vrea sa creada in Satan, il voi lasa sa faca ce ritualuri vrea el atat timp cat nu il afecteaza pe el si cat nu imi va afecta familia.
3. Mai in gluma mai in serios, de obicei cei satanisti, cel putin cei care se declara astfel sunt la varsta adolescentei, cand vor sa isi creeza o identitate, cand vor sa iasa in evidenta cu ceva inedit, astfel tot voi face cateva glume pe seama lui si pe Cel de la cazane.
P.S. Ma crezi sau nu la fel ar fi cazul si daca ar crede in Shiva, in Allah sau Dumnezeu.
Si eu, dar nu cred in povestile astea. Asta nu ma face satanist
Stiu despre ''Satanism,, ca nu are la baza sclavia sau auto-sclavia.Eu nu am nici o ''Religie,,, am o ''Religie,, prorpie si autentica care nu ii scrisa, in nici o ''Carte Sfanta,,, care se bazeaza pe increderea 100% in mine si atat.Am citit foarte mult:Osho, Daila Lama, Gurdjieff si o gramada de lideri spirituali care au niste invataturi despre viata foarte interesante, care nu se bazeaza pe nici o dogma.Numa am studiat si m-am documentat nu practic, dupa anumite invataturi mi-am creat o ''Religie,, proprie si autentica care se bazeaza 100% pe mine si pe lectii de viata.Is impotriva tot ce dezumanizeaza omul:bisericele, statele, sistemul, religile.Sunt impotriva cultivarii si imprumutarii unei moralitati false, impunerii unui caracter fals, sunt impotriva a tot ce inseamna control asupra omului.
Curios ca nu am vazut raspunsuri de genul: "Am sa-l bat cu pietre pana-i vine mintea la cap ", sau " Am sa-l duc la psihiatru." Ceea ce-mi indica ca nu a raspuns niciun crestin pana acum.
Nu trebuie sa fii crestin ca sa iti duci copilul la psihiatru pentru asa ceva. Eu sunt ateu si e primul lucru pe care l-as face.
Ce-mi pasa mie, sa fie ce vrea da sa nu vina politistu la usa si sa-mi dea amenzi de platit pentru profanare de morminte, vandalizare de biserici si ce or mai face satanistii
Eh nu cred ca daca ai o religie este o deviere psihica, fiecare are dreptul de a crede ce vrea.
Tu vorbesti despre "satanisti " rebeli astia nu constiue o secta satanista ei sunt cei care se dau si ei mari ca-s cineva si fac tot satanismul de rahat. Daca vrei sa stii ce e satanismul si cate secte sunt citeste asta:http://www.ocult-ro.com/2012/01/tipuri-de-satanism.html
Mersi pentru link, chiar nu stiam ca sunt mai multe tipuri de satanism.
Poate din punct de vedere al satanistilor moderni, dar nu si din punctul meu de vedere. Imi place sa citesc despre satanism si diferite religii dar pentru mine sunt doar povesti, nimic mai mult
Poti sa imi zici cum vrei asta nu schimba faptul (dar nici nu ma supara) ca nu cred in Dzeu dar nici in Satan, si nici in alti zei, de asta ma identific ca ateu. Poti sa imi zici cum vrei pentru mine nu e improtant oricum
Sincer? i-as explica teoria evolutiei, teoria big bang pana o intelege pe de rost i dau sa citeasca cartea istoria religiilor =de ce a creat omul zeii, i voi explica sa stie sa faca diferenta intre fantezie si realitate, nu isi poti lasa copilu sa aleaga ce vrea si ce e bine pentru viitorul lui asta daca isi pasa de el
Eh satanisti moderni sunt atei care merg pe principile lui Lavey. de aceea te-am intrebat daca nu te indentifici ca satanist modern
Deci atunci tu categoric il indocorinezi cu ateism. Un parinte are obligatia sa: educe copilul cum stie el mai bine dar nu cred ca are dreptul ca sa-i impuna o religie fie asta crestinism, budhism, satanism sau chiar non-religie ca ateismul.
Eh in acest caz nu e o diferenta prea mare. Ma refer la cei moderni si la atei.
Ateismul nu poate fi o indoctrinare, libertatea de a gandi liber nu este o indoctrinare
Este diferenta satanisti cu satanisti, ateii cu ateii, ca niste fara suparare gunoaie, copii emo redardati mintali nu stiu, nu au habar de viata e altceva ce sunt satanisti monderni? vechii emo
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: