| EvangelineDS a întrebat:

Cum ati reactiona ca parinte, daca ati afla ca, copilul dumneavoastra e satanist traditional?

Răspuns Câştigător
| JustAnotherFuckedUpGirl a răspuns:

I'as oferi libertatea sa creada in ceea ce vrea el sa creada, atata timp cat nu devine un satanist 'rebel' care ajunge sa ucida si plm..rahaturi de'astea. Eu sunt satanista moderna (in fine stiu ca e aproape acelasi lucru cu ateismul, in a way) deci poate doar as incerca sa ii explic de ce consider ca nu exista Dumnezeu sau Satan.

50 răspunsuri:
| William a răspuns (pentru CLAUDIUBRETT):

Da, dar cum sa ajuti pe cei care nu vor sa fie ajutati? Pe cei ce nu cred ca au nevoie sa fie ajutati. In afara de rugaciune nu imi vine in minte nimic. ''Datori suntem sa ne rugam unii pentru altii''. Doamne ajuta.

| Thunderstruck a răspuns (pentru NAdrian):

Nu fac parte din nici o religie. Apropo, crede-ma ca crestinismul are dogme mult mai stupide decat sa-ti intarati copilul.Cum ai citat si tu, "17. Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.", ti se pare normal sa te comporti asa cu copilul tau daca nu ai aceleasi orientari religioase? Mie sincer nu.

| HiTTL3R a răspuns:

Daca nu raneste pe nimeni e ok.

| Neverplayer a răspuns:

La aceasta intrebare sunt 3 tabere :
-Tabara Anonimm(religioasa)
-Tabara Thunderstruck(ne-religioasa)
-Tabara Indecisilor(cei care nu stiu in ce tabara sa intre)
Iar eu zic ca e viata lui, si cat timp este cuminte e super ok.

| CryChristiAN a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

J'aime le francais.

| Duucu a răspuns:

L-as lauda :]]

| uglyCORPSEbride a răspuns (pentru CryChristiAN):

Moi aussi happy

| Narfundo a răspuns:

Nu as face ma nimic.Ce drac sa fac.Eu in copilarie credeam in Dumnezeu si Dumnezeu nu m-a ajutat niciodata cu nimic.CU NIMIC.Asa ca nu il indrum eu nicaieri in legatura cu religia.Singuru loc spre care l-as duce, ar fi realitatea.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Ca ateu e datoria mea sa las urmasi mei sa fie si ei ateii

de mic i-as baga in cap stiinta si educatie, cultura, logica nu cred ca ar crede in pers imaginare
dar daca ar crede as vb cu el frumos

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

Uite, voi aveti niste probleme chair grave! Suntem fortati sa respectam unii oamenii [ Profesorii, Sefii, Presedinti, etc. ], suntem fortati sa ne supunem unor reguli stupide, suntem foratati sa ne supunem! Singura noastra libertate ( Si pentru aia esti judecat ) este, ca putem crede in ce vrem! Daca copilul meu a ales sa devina un adept al lui Lucifer, foarte bine! Ii voi respecta decizia! Dar pe parcurs, traind intr-o casa cu mine, vazand iubirea si toata educatia buna si respectoasa care i-o dau, de buna voi se va autodisciplina. PEACE!

| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns (pentru William):

Eu ma voi ocupa singur de educatia copilului meu, femeile tind sa inventeze mosi craciuni, nenea bau bau si nenea doamne doamne ca sa il stapaneasca pe copil, este foarte gresit.
Copilul meu va face box, inot si va incepe cu lectura de mic 6-7 ani ca sa-si formuleze un vocabular, nu o sa las scoala sa-l educe, nu il voi lasa la orele de religie, nu voi permite profesorilor sa-l critice sau sa-i dea sfaturi, la varsta de 14-15 ani va merge la femei cu tati=D, de la 15 ani face ce vrea, sunt sigur ca va alege calea cea buna.

| William a răspuns (pentru StefanCelMareIubeaFemeileDES):

Desi nu am niciun chef sa iti zic asta ma simt obligat. ''Multe cai i se par bune omului dar la urma duc la moarte''

| BigSpike a răspuns:

Comportarea copiilor tine mai mult de ce invata de la parinti.
Nu vreau sa te invinuiesc cu treaba asta in sensul ca te-ar fi vazut pe tine facand cine stie ce sacrificii sau alte lucruri sataniste ci pentru faptul ca nu l-ai supraveghiat destul si din cauza asta ar putea intra intr-un anturaj periculos.
Incearca sa petreci mai mult timp cu el undeva in natura sau undeva linistit pentru a vedea ce minuni sunt pe Pamant.

| EvangelineDS explică (pentru BigSpike):

Satanismul nu implica sacrificii
http://satanismul.blogspot.ro/2010/01/bun-venit.html

| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns (pentru William):

Toate caile duc catre moartehappy

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Cum ar reactiona Dumnezeu? caciDumnezeu e Adevaratul parinte
uite cum:
Ioan 3:16
Daca nu, pedeapsa!:
http://www.youtube.com/......?/playlist

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Binişor dar i-aş spune că e o inutilitate atât timp cât nu există zeii şi nici Satan.
Pe curând!

| Demonull a răspuns:

Ca parinte am datoria sa il ingrijesc sa-i asigur hrana imbracaminte. Daca el isi alege o anumita cultura inclinare nu-l pot impiedica insa ii aduc la cunostinta efectele/urmarile bune si rele.

| EvangelineDS explică (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Aha, deci de unde pot sti ca acei oameni chiar spun adevarul si nu mint? Si chiar ti-ai pedepsi si ti-ai trata copilul ca un nimic din cauza asta?