| MrNuggets a întrebat:

Cum atragi o fata penticostala?

15 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dacă ești pregătit pentru căsătorie din toate punctele de vedere, și ești și un om de caracter, atunci 50% ți-ai făcut partea. Restul de 50% va trebui să iubești pe Dumnezeu, și apoi ai 100% șanse să atragi nu una, ci toate fetele de vârsta ta din toate religiile și concesiunile creștine din lume.

| MrNuggets explică (pentru anonimg):

De ce naiba as vrea sa mai casatoresc la 18 ani? Eu vreau relatie

| anonimg a răspuns (pentru MrNuggets):

Relația fără căsătorie duce la suferință. Veți depune amândoi eforturi, timp, bani și mai ales sentimente. Și dacă relația nu merge, atunci toate acestea sunt în zadar, și niciunul nu se va alege cu ceva bun din toate aceste pierderi; ci amândoi vă veți alege cu suferință.
Într-o astfel de relație trebuie să existe un scop. Dacă nu există un scop nu ești motivat nici tu și nici ea să lupți până la capăt.
Și apoi o inimă rănită nu va mai putea fi vindecată. Fiecare relație pierdută va slăbi ființa umană de a mai putea iubi. Și după multe relații eșuate, va exista și hotărârea de căsătorie, și atunci nu va mai exista simpatie într-o inimă rănită; ci relația va fi pur rațională, și în cele mai bune cazuri vor fi niște sentimente mai mult forțate pentru aceea care va fi soție și mama copiilor tăi. O astfel de căsătorie nu durează prea mult.

| CostinAlamariu a răspuns:

Trebuie să inveti cantecul lor specific de împerechere

| MrNuggets explică (pentru CostinAlamariu):

Ce e ala mai exact

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrNuggets):

Nu e adevărat, nu exista asa ceva

| CostinAlamariu a răspuns (pentru MrNuggets):

Era o glumă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o atragi. În primul rand, sunt șanse mari sa te refuze, având în vedere ca ele nu au relații înainte de căsătorie și diferențele astea religioase duc la neînțelegeri, certuri, dezbinari... Nu e potrivit

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Parintii mei au aceeasi religie, nu ai social media sa discutam mai multe subiecte despre asta?

Am, dar putem vb aici, pe TPU, dacă vrei

Deci fetele penticostale daca vor relatie de la 17 18 ani se SI casatoresc rapid fara sa mai astepte macar 2 ani? SI chestia cu facutul copiilor e obligatoriu? Nu-mi plac copiii

Pai atunci când își găsesc partenerul, se logodesc și apoi se căsătoresc, nu prea amână. Cunosc un caz recent, o fata s-a cunoscut cu un băiat (ambii penticostali) și s au logodit și după vreo 2 luni s au căsătorit. Și copii sunt obligatorii, sa spun asa, ptc asta e porunca lui Dumnezeu. În Biblie scrie ca femeia e mântuită prin nașterea de copii, e păcat sa refuzi sa ai copii sau sa faci avort ptc Dumnezeu ti i-a dat. Cam asa e la penticostali

Pai atunci nu merita deloc mai ales la ce fite si arogante fac penticostalele astea, mai bine singur pe viata

Poate tu ai cunoscut penticostale cu fițe și arogante, eu cunosc multe foarte de treaba, mulți bărbați ar fi binecuvântați sa aibă astfel de soții. Desigur, acum contează părerea fiecăruia, dar mna, trebuie și tu sa te conformezi, adică dacă vrei sa te căsătorești cu o penticostala, trebuie sa ai în vedere faptul că ea va urma Biblia și nu va accepta compromisuri de dragul unui băiat (asta dacă Ii e credincioasă lui Dumnezeu)

| IonelaIasmina a răspuns:

Cu satana. Ăia nu sunt de credință ortodoxă. Ei nu cred în Dumnezeu...