Crezi ca dupa ce Dumnezeu l-a creat pe Adam asta stia deja sa se reproduca?
A fost invatat.
De cine, daca nu de de Dumnezeu.De fapt i-a facut o demonstratie, si a verificat si daca Eva functiona cum trebuie.
Si uite asa a aparut Cain.
Adam chiar recunoaste:
"Am capatat un om cu ajutorul Domnului!"
Cain mostenea apucaturile tatalui sau si primul lucru ce face, omoara un om pe fatele vitreg Abel.
De aceea Dumnezeu nu l-a pedepsit, ca era din sangele lui.
L-a trimis in lume si si-a gasit nevasta in satul vecin Nod.
Eu cred ca Dumnezeu era negru.
Stii ce e de **** aici ca dzeu i-a facut organ sexual lui Adam dar nu i-a facut femeie WTF?
Plus ca in Eden nu le-a poruncit sa se inmulteasca, ci doar dupa ce aintrat "pacatul", ca si cum asta ar fi un lucru scarbos, un pacat.
Dar organe sexuale le-a facut de dinainte pentru ca el mutalaul stia ce o sa se intample.
Au trecut cateva mii de ani, este ceva nromal sa se schimbe omul.
Am aparut din praf de stele, creati din nimic?
E mult mai plauzibil sa crezi ca au aparut atatea rase de oameni din pietre?
Nu cred ca suntem din maimuta sau si daca suntem nu putea maimuta sa-si dezvolte mintea de una singura.
Deci poate fi un dzeu sau Satan crea ar fi un extraterestru din cate am inteles sau alti extraterestri sau poate ca suntem intr-o lume gen matrix. Nu a zis numeni ca suntem facuti din praf de stele.
Asculta omule, in timp ce omenirea incearca sa gaseasca inutil findca e clar, un raspuns ca sa-si explice cum am aparut, tu nu vrei sa crezi nimic. Ai aparut aici la intamplare sau totul e un vis - nici nu sti ce-i cu tine pe pamant! Stiinta va cauta in zadar un raspuns.
Nu e mai plauzibil sa crezi ca te-a creat "D-zeuul nostru imaginar" in loc sa crez ca acum mii de ani eram complet acoperiti de par sau ca ne tragem din cine stie ce extraterestru, sau pur si simplu sa nu crezi nimic?
N-ai citit biblia, deci de ce comentezi? De ce pui intrebari fara sa vezi si sa cauti ce raspuns ti-am putea da dinainte?
Adam si Eva aratau normal si n-au nici-o legatura. Oameni voiau sa stea toti impreuna pe cand D-zeu le spusese sa mearga in toata lumea s-o populeze, asa ca le-a incurcat limbile. Fiecare vorbeau limbi diferite dar s-au gasit cupluri care se intelegeau asa ca s-au despartit si au trait in diverse locuri pe pamant.
Cei ce au mers spre Africa nu cred ca aveau de la inceput acea culoare ci au dobandit-o de la soare - culoarea neagra dobandita i-a ajutat sa fie imuni la razele caniculare ale soarelui.
Chinezii si-au dobandit culoarea de la toate tampeniile(caini, soareci, broaste) pe care le mancau iar pielea li s-a facut ca "urina".
Fiecare popor s-a format in timp asa cum este azi afectati de clima, relief, hrana, munca, etc.
Si chiar daca nu scrie in biblie ca asa s-au format - tu cum crezi ca au facut-o. Sa sti ca poti citi si alte carti sa te informezi dar e lenea pe tine de nici biblia n-o citesti si apoi mai si comentezi.
Cred ca ti-ai pocit nasul cand te-ai impiedicat de evolutie.
Nici in evolutie nu crezi deci chiar nu sti ce-i cu tine pe pamant sau pentru ce traiesti.
Cred ib evolutie nu chiar precum ateii dar cred.
Eu credeam ca voi crestinii nu credeti in evolutie...
Nu suntem niste ciudati ci suntem normali omule. Adica cei din biserica adventista de ziua a 7-a asa sunt iar singurul lucru prin care se deosebesc este ca cred in altceva - ATAT. Nu sunt ca cei ce fac ritualuri sau se duc la spovedanie - noi credem cuvantul Domnului asa cum e el fara adugiri sau fara sa scoatem ceva de la el si incercam sa-l intelegem corect.