Eu sunt atee si m-am tot gandit la cum a aparut viata pe pamant si mi-am dat cu presupusul, ma gandesc ca am putea fi un experiment al unei civilizatii mult superioare noua de pe alta planeta sau a unei greseli cauzate de extraterestrii prin aducerea pe Terra a unor microorganisme neintentionat care au prins momentul si s-au dezvoltat
Viata pe Pamint a aparut odata cu aparitia vietii in univers. Dupa mine in univers aparu 2 chestii.Materia si energia.Materia asta a fost de 2 tipuri -moarta si vie.Cam asta e tot.Deci acest viu, viata cum numim noi aparu de fapt odata cu aparitia universului cind aparu toate. Apoi viata a evoluat ca si materia moarta, ca si energia si asa mai departe, toate evoluiaza din ceva in altceva.Si uite asa vedem ce este astazi. Dincolo de chestia asta nu sint explicatii sau de ce asa, cum etc? Dar pin in pctul asta e logic si explicabil.Religia are acelasi pct ca si stiinta, Neexplicabil.Cum aparu toate.Nici religia nici stiinta nu poate face nimic in acest caz.Restul ce s-a intamplat cu aceste chestii aparute in cazul religiei n-are nici o logica, nici o explicatie.