| Likkaaa11 a întrebat:

Cum credeti are biserica un rol in educatie?

15 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu neaparat. Daca parintele este capabil sa-si dea seama ca nu e bine sa ucizi, sa furi si altele, atunci nu ar mai avea nici un rol

suntserios
| suntserios a răspuns:

Are in rol foarte prost, ingradeste mult orizoturile de gandire, promoveaza discriminarea si lipsa de toleranta

| T0T a răspuns:

Mai mult în îndobitocire.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Gandeste-te doar la cele 10 porunci si mai taie din ele chiar, te invata sa ai grija si de tine, sa te odihnesti, sa-ti iubesti parintii, sa nu minti, astfel vei castiga increderea multor oameni si sa nu ucizi sau sa furi, astfel vei duce o viata linistita...

| T0T a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Nea Băse e foarte liniștit.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru T0T):

Da, pai e foarte bine asigurat, l-a dus capu', pe cat de senil il considera unii, pe atat de inteligent e, are spate si in ciuda faptului ca a fost surprins la bere cand era presedinte(ce alt presedinte a facut un lucru atat de tampit?), nu prea se stie ce ilegalitati a facut, a stiut sa-si stearga urmele bine

AȘa voi face și eu!

Ce sa zic, bafta!

Merci dacă îți cauți partener de afaceri să mă anunți că mai încolo te pun prim ministru.

big grin deocamdata sunt tare nehotarat, dar desigur.

| Sociopat a răspuns:

Invata oamenii valorile si normele societatii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz. Cu ce te ajuta biserica? Te duci si-ti spui pacatele si dupa te trezesti ca te barfeste popa prin baruri. El nu e sfant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai că asta mi-a făcut ziua laughing rolling on the floor

| Ciumpi35 a răspuns:

Pai gandeste-te ca ne invata sa-i umplem de bani.

| amina a răspuns:

Biblia ofera educatie, dar din nefericire, putini sunt cei care aplica ce zice ea.

Întrebări similare