Misto,ar mai invia?
Sper sa nu.
Si asa nu la inviat IAHVE niciodata, nici nu sa purificat
In Biblie zice ca omul nu este decat carne pacatoasa deci iti dai seama ca Isus nu poate sa fie Yahweh sau ceva divin, cine stie ce manevra a fost si cu Isus asta daca evreii care sunt foarte destepti nu-l accepta. Ei isi dau seama ca e ceva putred la mijloc.
Pai nu a facut ce trebuia sa faca mesia, nu trebuie sa fi geniu sa isi dai seama de asta, citesti vechiul testament si afli sau talmud
Stiu ca nu a facut nimic. Doar a bagat niste oameni inteligenti in ceata ca nici nu mai stii ce sa faci sau sa nu faci ca sa-ti fie bine. Cu Yahweh era simpla treaba, respecti poruncile si aia e. Acum toti debiteaza de credinta, iubire, fapte, duhul sfant.
Ideea de iubie, bunatate, fapte nu este ceva rau, dar doar popoarele superioare pot asta. popoarele inferioare traiesc din superstiti nu din realitate
Crestinii din ziua de azi sunt exact ca niste crestini obisnuiti: mincinosi, egoiști, infumurati, indoctrinati. Sunt exact cum s-a vrut sa fie. Cristos ar fi fost mandru daca ar fi existat.
Credem că deja a reacționat la comportamentul creștinilor din ziua de azi prin scrisoarea către Laodiceea care are și aplicație profetică. (Pentru o detaliere a înțelegerii scrisorilor către cele 7 biserici și a perioadelor istorice în care profeția s-a împlinit cu biserica creștină vezi cartea Explicația cărții Apocalipsa de Uriah Smith.)
Mesajul conține atât o mustrare, îndemn la pocăință, cât și o soluție însoțită de făgăduință:
Apocalipsa 3:14-22
14. Ingerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: "Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, Inceputul zidirii lui Dumnezeu:
15. "Stiu faptele tale: ca nu esti nici rece, nici in clocot. O, daca ai fi rece sau in clocot!
16. Dar, fiindca esti caldicel, nici rece, nici in clocot, am sa te vars din gura Mea.
17. Pentru ca zici: "Sunt bogat, m-am imbogatit, si nu duc lipsa de nimic", si nu stii ca esti ticalos, nenorocit, sarac, orb si gol,
18. te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatat prin foc, ca sa te imbogatesti; si haine albe, ca sa te imbraci cu ele si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale; si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi.
19. Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, dar, si pocaieste-te!
20. Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.
21. Celui ce va birui ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie."
22. Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul."
Joker3134 întreabă: