Nu "cred", ci stiu ca Dumnezeu e bun, milos, indelung rabdator, bogat in bunatate si credincioșie, gelos, sfânt, maret, iubitor etc.
T0Teu Dumnezeu e total opus a ceea ce ai scris tu, citeste vechiul testament, iar iisus care afirma clar ca venit pentru oile lui israel si ca vechile legi nu vor desfintate niciodata se cam contrazice singur,noul testament nu are sens fara vechiul testament,daca ar exista vreun dumnezeu nu ar suporta sa vada toata suferinta de pe pamant,ori exista si e nepasator ori nu exista, sa dai cancer la copii,boli, sa privesti crime, violuri si tot raul si tu sa nu faci nimic, faza cu liberul arbtitru cade pentru ca dumnezeu a predestinat totul cum si iisus a spus mereu ce se va intampla cu el, iisus juca teatru, el stia absolut totul
Eu* am vestit de la început ce are să se întâmple şi cu mult înainte ce nu este încă împlinit. Eu zic: ‘Hotărârile** Mele vor rămâne în picioare şi Îmi voi aduce la îndeplinire toată voia Mea.’
* Isa 45:21 ** Ps 33:11 Prov 19:21 Prov 21:30 Fapte 5:39 Evr 6:17
11Eu chem de la* răsărit o pasăre de pradă, dintr-o ţară depărtată, un om ca să împlinească planurile** Mele: da, Eu am† spus şi Eu voi împlini; Eu am plănuit şi Eu voi înfăptui.
* Isa 41:2 Isa 41:25 ** Isa 44:28 Isa 45:13 † Num 23:19
12Ascultaţi-Mă, oameni* cu inima împietrită, vrăjmaşi** ai neprihănirii!
* Ps 76:5 ** Rom 10:3
13Eu Îmi apropii* neprihănirea: nu este departe; şi mântuirea Mea nu** va zăbovi. Eu voi pune mântuirea† Mea în Sion şi slava Mea peste Israel.
Sincer,intr-adevar sunt sanse minime sa existe Dumnezeu.
Nu intelegeti limba romana?!
Aberatii!
Cum crezi tu ca-i posibil sa-l caracterizeze cineva pe Dumnzeu?
De ce s-ar ascunde un Creator Dumnezeu dzeu zeu domn zeu domn? Stiinta:dinozaurii,varsta Universului,n galaxii,varsta Pamantului,primatele din care descindem,mortile la nastere,bolile handicapurile nebunia haotice si la cei care nu merita asa ceva,accidentele,n religii cu n dzei Dumnezei domni zei zei domni subiective,contrafacerile savantilor subiectivi de la Univers,planete,astri,particule la Pamant:flora,fauna,populatia,bio diversitate:de la sinucigasi la criminali,amarati care nu au putut nici macar manca si au murit,stele necazatoare colorate,flori,pietre cazatoare:asteroizi,comete, meteoriti, nimeni nu s-a mai intors dupa moarte, sarpele biblic doar un sarpe or fi existat n serpi de acel tip care or fi fost ucisi de criminalii calaii din trecut si pastrat pe interes unul de prasila adica ca tinta aparent prea fericit dar umilit in fapt iar cal calaii de pe negativ aparent initial Prea Buni dar rai in fapt dominus ba chiar dominatori nella fantasia, istoria religiile zbuciumate ambigue intre rau si bine haotice. etc! Rezulta Selectie Naturala Legea Junglei:Cain si Abel.
Nu ne mai flaguiti raportati conturile pentru ca mergem pana in panzele albe cu dumneavoastra si cu adminii de la TPU pentru ca atat intrebarile cat si raspunsurile erau si sunt inofensive si obiective culese din istorie si din religii:Biblie..etc..Va putem actiona in instanta in judecata pentru toate abuzurile atat pe utilizatoriiTpu cat si pe adminii Tpu.Nu va mai bateti joc mintind ca nu intelegeti tot ce v-am scris, nu mai faceti pe mironositele sau mai rau cal calaism si batjocura pe fata! Va multumim pentru intelegere!
Ia-ti de munca, fa ceva cu viata ta, dar nu mai scrie aberatii pe forum!
Cu tot respectul, dar va repet:TOATE INTREBARILE SI RASPUNSURILE SUNT INSPIRATE DIN ISTORIE SI DIN RELIGII BIBLIE MAI CU SEAMA.NU SUNT INVENTIILE NOASTRE.AM FOST TRAUMATIZATI DE ISTORIA SI RELIGIILE ATROCE SANGEROASE BATJOCORITOARE inscenatoare sadice si nici in prezent nu e okcorecta societatea,sigur ca e mai linistita mai pasnica dar tot nu prea e pace totala, vedeti n conflicte, intrigi, razboaie, scandaluri in mass-media.
Este mai mult decât eu însumi mă pot exprima în numele lui Dumnezeul meu.
în el și datorită lui acum văd, înțeleg, știu, firea noastră omenească și nu mă pot numi sau declara pronunța că sunt "perfect" sau pe deplin un om matur sau adult, dar mă străduiesc să-l nu-l dezamăgesc, umilesc, să nu-mi bat joc de bunătatea, mila, smerenia lui Dumnezeul meu fiindcă așa cum se uită el la mine așa mă voi uita comporta și eu la rândul meu cu oamenii din jurul meu sau pe cei ce nu-i cunosc în toată firea mea omenească lăsat de Dumnezeu meu.
Eu știu mai multe ca sigur. Dumnezeul meu are mai mult decât putem noi înțelege și vedea sau percepe latura lui din toate perspectivele noastre.
Eu cred cu toată inima mea și sufletul al meu că este iertător, înțelegător, foarte foarte milos, și poate oferi iubirea necondiționate cărui om care într-adevăr cu Adevărat nu-l vede ca pe o problemă și nu-l acuzăm pentru faptele nostre, da chiar și așa este mai mult decât în stare să treacă peste orice judecată, dușmănie răutate, urăciune pe care o avem pentru el, dacă rămânem oamenii și ne vindem sufletul inima nu ne dezumanizăm pentru ce ar putea face răul omului.
Nu nea fost lăsat Niciodată da Niciodată să nu-l putem înțeleg pe Dumnezeu.
Nea fost lăsat din tot deauna și ne va fi lăsat din tot deauna să-l înțeleg pe Dumnezeu meu Dumnezeul nostru! Nu ne trebuie banii averi faimă, idoli vedete în toate domeniile... ce ne trebuie? Aceași inimă același sufletul pe care nea fost lăsat de la bun început și dăruit de la bun început fiindcă ori și câtă dușmănie, ori și câtă răutate ori și câtă judecată am avea față de el, nu facem decât să ajungem tot mai dezumanizați și ne asumați pentru faptele nostre alegerile noastre iar "vinovat" "bine înțeles" că Dumnezeul ("ar fi se vină") da "Niciodată" noi "Niciodată" noi.
Noi suntem de vină Nu Dumnezeul noi...
Trebuie sa studiezi carecterul oamenilor alesi de El. In ei se vede oglindita personalitatea lui Dumnezeu. Dumnezeu foloseste aceasta metodologíe pentru a da lumii exemple. O NARATIUNE nu insemna doar cuvinte ci inseamna ca cineva le-a lasat acolo pentru a intelege o lectie. Textul este acompaniat de o Didáctica.
Nicicum. Daca Dumnezeu are un caracter anume înseamnă că e limitat. Dacă e limitat înseamnă că nu e infinit. Dacă nu e infinit înseamnă că nu e Dumnezeu.
Va dau un mic exemplulaneta Haumea cea mai amarata:Fara Aparare Prea Buni cristosi isusi amarati nu pot nici macar manca si mor sau se sinucid.Credeti ca e posibil sa existe un Dumnezeu oaie ratacita sau cameleon adica in timp ce Haumea sau un pamantean traieste drama iadul altul e in delir sau in extaz, sextaz bogat fericit?! Pai nu va dati seama ca un astfel de Dumnezeu ar fi un nebun sau un monstru nedrept pentru ca unii sunt bolnavi handicapati se zbat intre boala nebunie durere suferinta necaz saracie foamete sau sunt amarati prea nefericiti si nu pot nici macar manca iar altii mananca se iubesc sunt bogati si fericiti! Ce fel de Creator ar fi asta acesta? Si planeta jupiter jubileu Giupiter e raiul in timp ce Pluton e plutonul de executie! Exemplele opuse intre iad drama si rai pot continua:stele colorate necazatoare vs pietre amarate cazatoare:ideea e ca in timp ce unii traiesc adevarate boli drame iadul altii traiesc raiul atat pe Pamant cat si in intregul Univers:intrebarea e:ce fel de Creator Dumnezeu nedrept nebun monstru e asta? E posibil asa ceva? Categoric nu.
Nu inteleg ce ai vrut sa zici
Sunteti dominus dvs voi pamantenii cotati expusi astral conform configuratiei planetelor.Nu e cam inferior, cam bataie de joc cam batjocoritor cal calai dominus? doamne fereste sa fiti dominatori, dar credem ca nu oficial.
Dumneavoastra nu ati talmacit planetele dupa fizic si denumiri? Denumirile in romana sunt corecte? Dar astrii? Putem crede in Design Inteligent in Dumnezeu dzeu zeu domnul zeu domnul sau in Bio Hazard? Cum explicati existenta altor Galaxii? Dumnezeu e nebun, adica o oaie ratacita intre Prea Bine rau si bine? Pentru ca daca te simti rau esti rau iar daca te simti bine esti bun.
Tot nu înțeleg ce zici. Poate daca ti-ai lua medicamentele te-as intelege
Nu am o concepție predefinită despre cum "ar trebui" să fie Dumnezeu, pentru că nu cred că o astfel de entitate există.
E ca și cum m-ai întreba ce părere am despre puterile magice ale lui Harry Potter - întrebarea este lipsită de sens pentru cineva care nu consideră universul Harry Potter a fi real.
Ceea ce ar trebui să ne preocupe, ca oameni raționali, este evaluarea critică a argumentelor și a dovezilor aduse în sprijinul existenței lui Dumnezeu.
Imposibilitatea justificarii cunoasterii, ar trebui sa fie pentru un ateu, agnostic si orice alt necredincios o ingrijorare adevarata. Cu toate acestea, o astfel de persoana se increde in propriile minciuni pe care i le serveste nedreapta cugetare si pe care le considera intelepte.
De ce s-ar ascunde un Creator Dumnezeu dzeu zeu domn zeu domn? Stiinta:dinozaurii,varsta Universului,n galaxii,varsta Pamantului,primatele din care descindem,mortile la nastere,bolile handicapurile nebunia haotice si la cei care nu merita asa ceva,accidentele,n religii cu n dzei Dumnezei domni zei zei domni subiective,contrafacerile savantilor subiectivi de la Univers,planete,astri,particule la Pamant:flora,fauna,populatia,bio diversitate:de la sinucigasi la criminali,amarati care nu au putut nici macar manca si au murit,stele necazatoare colorate,flori,pietre cazatoare:asteroizi,comete, meteoriti, nimeni nu s-a mai intors dupa moarte, sarpele biblic doar un sarpe or fi existat n serpi de acel tip care or fi fost ucisi de criminalii calaii din trecut si pastrat pe interes unul de prasila adica ca tinta aparent prea fericit dar umilit in fapt iar cal calaii de pe negativ aparent initial Prea Buni dar rai in fapt dominus ba chiar dominatori nella fantasia, istoria religiile zbuciumate ambigue intre rau si bine haotice..etc! Rezulta Selectie Naturala Legea Junglei:Cain si Abel.
Cititi Scriptura alaturi de talcuirile Sfintilor Parinti, altfel nu o sa intelegeti nimic pana in sfarsit.
Va dau un mic exemplulaneta Haumea cea mai amarata:Fara Aparare Prea Buni cristosi isusi amarati nu pot nici macar manca si mor sau se sinucid.Credeti ca e posibil sa existe un Dumnezeu oaie ratacita sau cameleon adica in timp ce Haumea sau un pamantean traieste drama iadul altul e in delir sau in extaz, sextaz bogat fericit?! Pai nu va dati seama ca un astfel de Dumnezeu ar fi un nebun sau un monstru nedrept pentru ca unii sunt bolnavi handicapati se zbat intre boala nebunie durere suferinta necaz saracie foamete sau sunt amarati prea nefericiti si nu pot nici macar manca iar altii mananca se iubesc sunt bogati si fericiti! Ce fel de Creator ar fi asta acesta? Si planeta jupiter jubileu Giupiter e raiul in timp ce Pluton e plutonul de executie! Exemplele opuse intre iad drama si rai pot continua:stele colorate necazatoare vs pietre amarate cazatoare:ideea e ca in timp ce unii traiesc adevarate boli drame iadul altii traiesc raiul atat pe Pamant cat si in intregul Univers:intrebarea e:ce fel de Creator Dumnezeu nedrept nebun monstru e asta? E posibil asa ceva? Categoric nu.
Spune d-ta pe unul care a reusit sa faca din 3 ucenici mari oameni. Niciun om nu poate sa faca din 12 pescari oameni care sa convinga zeci de mii de oameni in asa scurt timp ca El este Dumnezeu, ba chiar sa primeasca toti moarte in chinuri, nelepadandu se de cele ce au marturisit pana atunci.
Medici, psihologi si altii care se ocupa cu examinari, teste si asa mai departe, spun ca o un om nu poate minti sub tortura mai mult de trei minute.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: