E posibil sa apara probleme cu resursele, iar clima o va lua razna.
Generatiile viitoare vor avea parte din clima din ce in ce mai calda, daca nu se iau niste masuri (mai multe spatii verzi, mai putine masini cu motoare pe ardere interna), etc.
Faptul ca numarul populatiei e in crestere e o problema si asta, poate pe viitor vom ocupa si alte planete, sau facem o anexa la Terra, in fundul curtii. Pardon, galaxiei.
Per total nu ma intereseaza prea mult subiectul, mai mult de 100 de ani de acum sigur nu traiesc, si nici nu-mi bat joc de natura. Am si plantat ceva arbori, detin teren "verde". Mai mult de atat nu pot face.
In viitor ne vom duce si mai tare-n cap. Am ajuns sa fim prea multi si sunt destule metode de a ne decima, resursele sunt limitate. Ne distrugem din interior. Daca farfuriile ar fi egale bucatele globului ar ajunge pentru foarte multa vreme de aici inainte.
Populatia creste, creste si tot creste putin cate putin, la un moment dat resursele pamantului se vor termina, poluarea va fi tot mai mare, se va schimba clima, etc. o gramada de rautati din pacate
Populatia creste doar in statele sarace. In timp ce se dezvolta., numarul nou-nascutiilor vor scadea.
Asia de est a trecut prin aceasta problema cu succes. Singura zona codasa este Africa.
anonim_4396 întreabă: