| Toluk19 a întrebat:

Cum credeti care e cel mai mare pacat ?
Eu zic ca e necredinta ! Dar voi ?

23 răspunsuri:
| ateu123 a răspuns:

Prostia iar tu esti campion la ea

| sabin89 a răspuns:

Necredinta nu mi se pare un pacat. Omul nu s-a convins, are dubii, nu stie inca ce sa creada.
Mult mai grave mi se par: proxenetismul, crima organizata si altele de genul asta.

| sabin89 a răspuns (pentru ateu123):

Tu esti campion la jigniri

| muffy1 a răspuns:

Binenteles ca tu crezi asta, doar esti credincios, si in loc sa iubesti oamenii indiferent de culoare, religie sau ideologii, tu gasesti motive ca cei ce nu sunt ca tine sa para rai, odiosi, pacatosi i ncazul de fata.
logic ca ateii, vai, ce pacatosi sunt, bai poate sunt, dar prefer sa fiu pacatos decat o mizerie de om asa cum esti tu.

| apocalipso1994 a răspuns:

Cel mai mare pacat este "sa ucizi", sa nu iti ucizi "aproapele" pe care trebuie sa il respecti si sa il iubesti.

| Gabryel98 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere ca tinewinking

| Angel0 a răspuns:

Pacatele se iarta pana la urma, dar prostia necredinciosilor nu.Intradevar necredinta este cel mai mare pacat, chiar daca de vina sunt neuronii lipsa. happy

| SomeRandomDude a răspuns:

Daca ai pentru fiecare un motiv e bine da sinucidu cre ca e cel mai mare happy

| BogdanAiud a răspuns:

Raymusic imi place raspunsul tau laughing
Eu cred ca tot prostia laughing

| Paulla a răspuns:

Agramtismul, cu siguranţă agramatismul.

| Toluk19 explică:

Ginditiva fara credinta nu se iarta pacatele, care numa Iisus poate sa le stearga prin credinta si pocainta!

| Dumnezău a răspuns:

Pacat de husky-ul ala de la avatar,ca te are ca stapan pe tine, ca nu prea stii sa scrii coerent, ficior! Si imi pari si un wannabe crestin.Prostia e cel mai mare si fara de leac pacat din istorie.

Răspuns utilizator avertizat
| Alex114 a răspuns:

Mandria

| Kosuchin a răspuns:

Mhm, e mai grav sa nu crezi decat sa ucizi un bebelus.

| Toluk19 explică (pentru Dumnezău):

Bine ca intelegi ce scriu. Ce nu-ti place?

| Thunderstruck a răspuns (pentru Angel0):

Mi-am pus mainile in cap cand am vazut raspunsul tau, pur si simplu o blasfemie totala. Daca ar fi fost numai credinciosi tu de pe ce mai scriai ma raspunsul asta? Il scriai pe foaie si mi-l trimiteai printr-un porumbel? Iti zic eu ca un necredincios cu multi neuroni l-a construit.Esti vai de capul tau, cum sa zici ca ateii sunt prosti? Crezi ca aia care preotii aia care intretin relatii sexuale cu enoriasele sunt destepti rau? Sau cretinii, pardon, crestinii care pupa o icoana ca sa se vindece ma-sa sunt destepti? La ce mai tii capul ala pe umeri?

| Toluk19 explică (pentru ateu123):

Tu nici nu trebu sa crezi in pacat ca esti ateu!

| diladura a răspuns:

Dupa parerea mea intrebarea nu prea are sens: cine e ateu nu poate face PACAT in a nu crede pentru ca nu este credincios pe cand credinciosul NU POATE pacatui necrezand.deci e paradoxala o astfel de situatie si mai ales fara sens o astfel de intrebarewinking

| Dumnezău a răspuns (pentru Toluk19):

Faptul ca scrii incorect, si irelevant, de cele mai multe ori.Asta ca un factor minor.

| ciuflea a răspuns:

La fel

| atoatestiitoarea a răspuns:

Ce inseamna pacat?

| cucarachaalien a răspuns:

Uite astea-s: http://byraluk.tripod.com/id19.html Iti si explica cum si de ce.