| iulicika1414 a întrebat:

Cum credeti e ceva rau ca crestinii se roaga la icoane si nu la cer direct?

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Sa inteleg ca tu ori sa te rogi la cer ori la icoane tot una?==
Da sunt la fel de lipsite de utilitate practică, ambele sisteme de a te ruga.

Semnalul sonor, (undele sonore) nu ajunge nicăieri util, datorită amortizării semnalului sonor prin aer.

Creștinii și Martorii lui Iehova se roagă, în legea lor, dar semnalul sonor nu ajunge nicăieri util.

Dacă urechile lui Dumnezeu ar fi aproape de tine, ar auzii ce bolborosești tu acolo.

Dar nu este cazul.

| iulicika1414 explică (pentru MMihai):

Iti dau finda doar pentru un raspuns logic, dar sa stii ca nu sind de acord cu ce ai spus pentru ca voi face un pakat in fata lui dumnezeu, dar asta e si realitatea!

26 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 a raspuns cu intelepciune:

Si cum ne recomanzi iulicika1414 sa ne rugam?

| iulicika1414 explică (pentru Urzi23):

Cum doresti recomand, principalul trebuie sa te rogi!
intrebarea am pus-o sa aud parerile voastre!

| Urzi23 a răspuns (pentru iulicika1414):

Aha am inteles, deci pot sa ma rog si la hirtia de 100 euro? si la FMI ca ei conduc destinele Romaniei? Poate la palatul victoria sa nu uitam de cotroceni?

Asta deacum ar fi culmea sa te rogi.la orice statuie din rominia sau din new-york! am avut in vederi ca nu conteaza te rogi la icoane sau lla cer.tu trebuie sa te rogi si sa til inkiăpui pe D-zeu prin ele!

Iulicika1414 explică (pentru Urzi23):

Asta deacum ar fi culmea sa te rogi.la orice statuie din rominia sau din new-york! am avut in vederi ca nu conteaza te rogi la icoane sau lla cer.tu trebuie sa te rogi si sa til inkiăpui pe D-zeu prin ele!

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Iulicico uite scris de minutele tale, vezi mai jos

Cum doresti recomand, principalul trebuie sa te rogi!
intrebarea am pus-o sa aud parerile voastre!

Am avut in vedere sa te rogi cum doresti dintre icoane sau cer! in fine.ai inteles gresit.si eu am inteles gresit nu-i nimic se mai intimpla!

Am avut in vedere sa te rogi cum doresti dintre icoane sau cer! in fine.ai inteles gresit.si eu am inteles gresit nu-i nimic se mai intimpla! oricum.ai raspuns corect!

Poate sunt eu mai slab de minte si nu vad cuvintul Icoana si la cer de ce sa ma rog.Prin popor umbla vorba "latra ca,ciinii la Luna" Nu te mai deranja sa raspunzi cind nu ai habar ce sa raspunzi. Poate cind vei mai creste, vad ca nu prea ai acumulat pe la scoala.Eu zic sa citesti pilda Tilharului cel bun, poate te ajuta
Ps Icoane incearca din respect sa il scrii cu I mare este chestie de educatie mai precis cei 7 anisori de pe acasa Idem si pentru Dumnezeu tot cu litera mare, stiu ca nu mai esti cool dar daca vrei respect pai respecta, Stiu ca este greu dar numara pina la 13 de sus in jos si o sa vezi ca este ca mine

| MMihai a răspuns:

Este tot aia!
Cuvintele / vorbele / sunetele / undele acustice legate de rugăciune se atenuează, în aer, iar la 1 Km distanță, oricum nu se mai aude nimic.

| iulicika1414 explică (pentru MMihai):

Sa inteleg ca tu ori sa te rogi la cer ori la icoane tot una?

| MMihai a răspuns:

Mesajul Rugăciunii, dacă chiar există Dumnezeu, se transmite prin gând, nu prin vorbe.
Dacă vrei să ajungă mesajul undeva utilizabil, trebuie ca intensitatea gândului & energia gândului, să fie maximă.

| MMihai a răspuns:

Ca să pricepi ce am spus să te gândești un post de radio care emite cu energie mică, și nu este recepționat decât în zonă.
Pentru ca semnalul de tip gând, să ajungă undeva util, trebuie să fie emis cu maximul de intensitate și de energie a gândului.

Răspuns utilizator avertizat
| blueangel99 a răspuns:

Nu, nu e nimic rău

| iulicika1414 explică (pentru blueangel99):

Pai tu te rogi la niste tablouri pictate de om?

| blueangel99 a răspuns (pentru iulicika1414):

Ba da...
Dar tu la ce te rogi?
cum a zis Eimonel: asta-i nouă, să te rogi la cer

| iulicika1414 explică (pentru blueangel99):

Si eu sint crestina si ma rog la icoane, pur si simplu am vrut sa vad parerile voastre, si sa aflu de ce trebuie sa fac pe placul altora!

| ForJesus a răspuns:

Cred ca confunzi: oamenii religioși cu creștinii!

| iEmonel a răspuns:

Asta-i noua... sa te rogi la cer. laughing

| iulicika1414 explică (pentru iEmonel):

Pai am auzit si eu de la prietenii mei, religie adventista ''cum puteti voi crestinii sa va rugati la icoane, ca cica sint pictate de on si ne rugam la o simpla hirtie''

| cockye a răspuns:

Nu e rau, dar la cer e mai bine!

| iulicika1414 explică (pentru cockye):

De ce crezi ca la cer e mai bine? un fel ca esti mai dirct fata in fata cu Dumnezeu?

| cockye a răspuns (pentru iulicika1414):

Da practic esti in fata lui Dumnezeu de asta!happy