| OctavianDanielMaria a întrebat:

Cum de a reusit numai Noe sa faca o arca? Ai "dracu" regi nu isi puteau pune sclavii la munca ca sa faca si ei o arca? Si cu ce cantitate de apa ploua? Si de unde a venit apa aia, ca nu exista atat apa pe Pamant.

56 răspunsuri:
| Meme10Memu a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Cu putina imaginatie.

Răspuns utilizator avertizat

Dupa ce a facut arca a mai avut de bagat animale. Nu iese cum spui tu. Lasa vrajeala.

Dumnezeu s-a ingrijit sa nu putrezeasca.

Crezi ce vrei tu.

Tu citesti Biblia ca sa-ti faci rau.

Sa nu ramai slab maica.

Mai gandeste-te ce faci.

Zic ce faci tu de fapt. In spatele a ceea ce faci e moartea.

Asta e nebunie.

| StrongHeart a răspuns:

Avea brațe si cap.S-a pus pe construit si a reusit.Ce detalii vrei sa stim noi, cand s-a intamplat acum mii de ani?

| fllu07 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Asta nu te scutește. Simpla recunoaștere: "am gresit" este egala cu 0. Sau are valoare atunci când de fapt recunoști că munții erau mai mici, si uscatul mai întins ceea ce a facilitat ca la potopul biblic munții sa fie acoperiți de ape, asa cum spune Biblia.

Da bravo m'.
Dacă tu ai un obiect de 2m, înălțime într-un recipient care poate fi umplut, ai nevoie de aceiași cantitate de apă sa il acoperi ca atunci cand ai un obiect de 5m, în același recipient. Geometrie umblatoare. Imi place cum gândești.

Da. Ai întrebat de unde apa aia. ca nu exista. că nu se poate.
Eu, cu ajutorul cercetătorilor de la national Geographic, ți-am demonstrat că se poate ca apa de la potop sa fi acoperit munții. Ca nu e imposibil.

Bă băiatule. Tu chiar esti cu capul. rau de tot. Asa de repede uiți ce ai afirmat? Nu tu ziceai că de u de apa sa acoperi munti de 8848m? Si ti am arătat că munții erau mai mici, uscatul mai întins, ceea ce a facilitat ca la potopul biblic munții sa fie acoperiți de ape, necesitând o cantitate mai mica de ape, decât dacă munții aveau aproape 9. 000m. Astfel nu mai are sens întrebarea de unde atâta apă. Nu era chiar asa multă. în plus trebuie să ții cont si de legea lui Arhimede. Ca sa iti mai dau odată cu stiinta în cap. Ca tu habar n-ai sa o folosești. Stii doar sa negi. Sa contești. Hai scutește, ma ca nu mai am timp de pierdut cu tine. Mi-am dat seama ce poti: fie contești fără să pui ceva în loc, fie când ți se aduc argumente științifice intri in rolul de prost si apelezi la tertipuri ieftine: fie schimbi întrebarea, fie zici ca nu ai intrebat asta. fie pui alte cuvinte în gura celui care iti dovedește că greșești astfel că tot punctul tau de vedere sa fie deasupra. Punct de vedere care nu zice nimic de altfel. doar neagă. Respinge ceva ce ar putea fi adevărat. Asta e punctul tau de vedere. O negație. Atât poti.