Ala din Biblie
Musulmanii nu folosesc Biblia ci Coranul. Nu stiu nimic de Coran
Și?
Si? Musulmanii tot cu zeul vostru o ard
Cum adica o ard? Ce ard musulmanii? Despre ce vorbesti?
Cred in acelasi zeu, in afara de Jesus
Păi Creștinii cred în Dumenzeu Tatăl. Allah nu e tată. Dacă eu vorbesc de o persoana care are un copil si tu de o persoana care nu are copii inseamna ca vorbim despre doua persoane diferite, nu?
Serios? Musulmanii zic ca Barbosul nu are copii.
Musulmanii spun ca zeul lor nu are copii.
Crestinii spun ca are un fiu.
De aici rezulta ca nu exista un zeu creștino-musulman deoarece ar fi o contradictie logică
Si unii crestini.
Ei afirma despre ei ca sunt crestini dar nu sunt, deoarece credinta in dumnezeirea lui Hristos este fundamentala creștinismului
Nu conteaza ce zic altii, conteaza ce zici tu. Daca eu ma consider ateu, sunt ateu.
Deci despre ce zeu vorbesti? despre cel crestin, musulman sau iudeu? hotaraste-te
Omule, esti cam greu te cap. Toti trei credeti in Barbos. Musulmanul, crestinul si iudeul.
Dar ai pus o intrebare specifica la care e imposibil sa raspund pentru ca e contradictorie. Asta tot incerc sa-ti explic. Nu e vorba de acelasi Dumnezeu. Dumnezeul musulman face ce face in perspectiva religie musulmane. Dumnezeu crestin face ce face in perspectiva religiei crestine. E imposibil sa spui de ce Dumnezeu a facut ceva din perspectiva a trei religii diferite. E contradictoriu! Si asta nu pricepi tu. Esti atat de greu de cap si tampit incat nu inteleg ca cele 3 religii pe care le tot invoci se contrazic intre ele. Data viitoare cand pui o intrebare despre Dumnezeu fa referire la o singura religie, altfel intrebarea nu are sens
Contradictorie? Voi nu aveti religia iudeo-crestina?
Nu. Religia iudaica de acum nu e aceeasi religie pe care o practicau David și Isaia. Iudaismul de acum e mai degrabă talmudism și asa mai departe
Nu mai spune Deci nu erau iudei?
Unde scrie? Nu conteza ca e talmudist sau cum e, conteaza ca e iudaism
dany1988122 întreabă:
dany1988122 întreabă:
Bossa100000 întreabă: