Daca scoti incesturile, violurile, si crimele din biblie se aduna de o carte destul de groasa...
Sunt foarte multe lucruri ilogice în Biblie, mai ales în vechiul testament. Cine crede cu frenezie în aceste texte antice va găsi o explicație.
O alta aberație grosolana este în geneza, când în prima zi a zis sa fie lumina, iar în ziua a 3-a a creeat soarele
Cei care pun astfel de întrebări dau dovadă de analfabetism funcțional. Păi, ce este cu întrebarea asta? Mai citește din Biblie până înțelegi.
Cei care au aceasta „boala" nu își dau seama că albul este alb.
Nu se observa clar că a făcut Dumnezeu 2 oameni la început?
La versetul mă refer 27, în caz că nu ți-ai dat seama.
Taci ma! Maria cu Iosif erau logodiți. A fost umbrita de Duhul Sfânt, înainte ca ea sa fie cu Iosif. Apoi, este scris ca au avut acordul lui Dumnezeu, ca ei sa fie împreună.
Blasfemiile astea sunt groaznic pedepsite, ai grija cum gândești!
La fiul lu' dumnezo' am rezerve. Eu as zice ca s-a nascut prin fertilizare in-vitro. Astfel e posibila treaba cu virginitatea ma-si. Sau, bineinteles si cel mai probabil, ma-sa si-o tragea cu toti vecinii fiindca mosneagul ei nu prea mai performa de nici o culoare in domeniul asta, si cand a ramas insarcinata i-a bagat povestea cu sfintul fum.
Serios? Ce e aia blasfemie, ma rog? Interpretare non-standard? Ceva care chiar te face sa te gindesti ca "stai, frate, noi discutam povesti pentru copii aici" sau ce? Fi-ti-ar umbra sfintului cremvusti sa iti fie...
Un loc mai groaznic ca acela nu cred ca exista, deci, nu mi-aș dori nicidecum sa ajung acolo, si nici cineva drag mie.
Daca asta e subiect de gluma si de caterinca, atunci eu ma retrag.
Păi exact așa este. Ți se pare greu ceva de înțeles? Este chiar atât de șocant?
Fiecare va da socoteală! Dacă blasfemiile îți sunt drage, atunci permite-mi sa iti urez drum bun... spre L. A. =)