anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum descoperim dacă cineva e un creștin mincinos foarte bun? Și dacă sunteți creștini cu numele, ce vă face să mințiți?

7 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Ce te intereseaza CUM este cel de langa tine? Diavolul este ispititorul dar si firea noastra nu se lasa intrecuta de Satana.

| Celcestietot a răspuns:

Fiecare va primi după faptele sale, nu îți mai face probleme in legătură cu asta.

| DeyCj a răspuns:

Simplu, îl întrebi dacă a citit Bibilia. Dacă da, se conformează cu modelele biblice și cele 10 porunci astfel încât să fie un bun creștin sau nu?
Creștini cred că toți suntem doar cu numele asta pentru că nimeni nu ne-a întrebat dacă vrem sau nu să fim botezați ortodocși atunci când popa ortodox ne-a zvârlit într-un lighean cu apă cântându-ne la cap când eram copii mici și nu aveam discernământ.Desigur trebuie luată în calcul și perioada. înainte de '89 toate organizațiile religioase erau prohibite, cu excepția ortodocșilor.Deci era ca pe vremea inchiziției.Ori erai Ortodox, ori mureai ca erai împotriva regimului comunist(e o expresie normal)

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Biblia spune ca " tot ce se face la întuneric se va da la lumina, si orice se face in ascuns se va striga de pe acoperișuri.Așa ca nu trebuie sa ne străduim noi sa descoperim pe cei mincinoși, ca o sa se dea de gol singuri.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Întreabă-l. Întreabă-l ceva din biblie!

| Helper07 a răspuns:

Crestini mincinosi? Dupa mine sunt crestini falsi care nu inteleg ca fara umilinta nu te poti numi crestin adevarat. Pe de alta parte, atata timp cat cugetul lor e cuprins de mandrie, care crestin mincinos isi va da arama pe fata?

| SasaSasa2000 a răspuns:

1) pei... intreba-l/o big grin Nu, acum serios vezi daca are dragostea aia in el/a. opusul dragostei este INdiferenta.
posa zic ca exista doar un fel de crestin, crestinul adevarat,
nu doar sa porti numele.pentru a fi crestin tresa respecti cele 11 porunci iar 11 este Ioan 13:34-35
34 Vă dau o poruncă nouă: să vă iubiţi unii pe alţii! Aşa cum v-am iubit Eu, tot aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii. 35 Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. si restul de 10.
2) Eu. desi Ma numesc Crestin nu am obiceiul sa mint, zic adevarul. insa cand un orfan ma intreaba daca acea femeie din sicriu este mama ei, prefer sa spun: Nu, acea este o papusa.
adica daca uneori adevarul doare. sa nu al spui.
sper ca te-am ajutat si ca Analfabetismul meu tu tea obosit big grin, o Seara Buna.

80-83