| ateuNEGATIV a întrebat:

Cum dumnezeu e ateu ma gandesc ca daca am sa mor si am sa ma intalnesc cu el si am sa-i spun doamne daca nu te-am gasit prin ratiune cu ce am gresit? dumnezeu fiind ateu va nega existenta unui zeu, creator si va incerca sa-si afle originile va folosi oare stiinta sau miturile?

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Interesant ce spui tu acolo. In vis partea din creier care se ocupa de logica dispare, deci logica si ratiunea dispar si ele in timpul visului.
Cred ca ai vrut sa spui ca dupa ce mori, iti recapeti amintirile pierdute pe care le ai doar in momentul creatiei, ele disparand odata ce te nasti pe Pamant.
Oricum asta este doar o ipoteza.

52 răspunsuri:
| ateuNEGATIV explică (pentru missoriginal):

Da ce e dumnezeu spune tu

| DragosConstantin a răspuns (pentru EmaS):

Sa te intreb ceva:de ce crezi ca religia in care te-ai nascut si din care faci parte este superioara altei religii? sau de ce crezi ca religia ta este ceea dreapta, iar celelate sunt nedrepte sau false? si ultima intrebare de ce crezi ca Dumnezeu tau este adevarat si zeul Silva sau altii nu sunt decat idoli sau zei falsi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Da, am auzit ca era un nemernic! Bine ca l-au inchis in ieslea cu capre!

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

O, nu! Era chiar simpatic. Si nu este deloc inchis. Umbla liber pe TPU!

| madalina2222 a răspuns:

Am eu un sait carebesplica foarte bine multe nereguli care aveti voi atei cu religia va rog facetiva timp si vizionatil vedeti ca tine cat un film:
http://www.youtube.com/watch?v=EDNDvpjbx6U&feature=related

| ateuNEGATIV explică (pentru madalina2222):

Dovedeste tu ca sti religia cea adevarata poti? omul nu este o maimuta este o primata din genul homonoizilor aia cu documentarul nu prezinta dovezi si pesudo stiinta

| madalina2222 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Eu nu stiu relige nu cred ca este adevarata sunt prea multe. dar Dumnezeu adevarat exista..eu ti-am aratat site-ul ca poate tiai mai raspuns la cateva intrebari..sau poate tu numai te-ai uitat la titlu si gata stiu..intreabama daca iti sunt cu putinta eu iti raspund cu mare placere..in rest n-am cu ce sa te ajut.

| EmaS a răspuns (pentru DragosConstantin):

1.Eu m-am nascut intr-o alta religie decat cea pe care o am acum.
2.Am cautat, am studiat si am gasit calea cea dreapta.Desi aceasta Cale e ingusta si numai in urcus totusi nu e om care sa nu poata merge pe ea, daca vrea, caci, „chiar cei fara minte nu vor putea sa se rataceasca.
3.Eu cred ca El este Creatorul si Mantuitorul intregei omeniri.Cred ca Biblia este Cuvantul imutabil al lui Dumnezeu pentru ca am experimentat puterea Cuvantului.Cauta si vei gasi.

| DragosConstantin a răspuns (pentru EmaS):

Si in care religie anume te-ai nascut?

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Ai murit tu de stii ca incetezi sa existi? Sau poti sa dovedesti ca dupa ce mori incetezi sa existi? Te rog explica-mi cum ai ajuns la concluzia asta!

| unbaiatanonim a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Daca imi poti dovedi tu ca exista viata dupa moarte, atunci iti dovedesc si eu ca nu ajungi nicaieri dupa ce mori.

| ateuNEGATIV explică (pentru KaterinkaBoy):

Ai murit tu sa stii ca exista viata dupa moarte de sti mai bine? din moment ce nimeni nu a venit de acolo

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Nu am afirmat ca exista caci nu pot dovedii ca exista sau ca nu. Doar eram curios cum poti afirma ceva ce nu poti dovedii ca e adevarat.Eu nu pot devedii existenta deci nu afirm, dar tu nu nu poti dovedii inexistenta si totusi ai afirmat ca nu exista!

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Cum am spus si lui unbaiatanonim. Daca erai atent vedeai ca nu am afirmat ca exista viata dupa moarte.Doar eram curios cum poti afirma ceva ce nu poti dovedii ca e adevarat.Eu nu pot devedii existenta deci nu afirm ca ar exista, iar el nu poate dovedii ca nu exista si totusi afirma ca nu exista.

| Merkit_Ylo_1995 a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu

| Merkit_Ylo_1995 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Sa vedem ce vei mai crede la Marea Judecata

| ateuNEGATIV explică (pentru Merkit_Ylo_1995):

Bine

| Merkit_Ylo_1995 a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

E logic.

| Merkit_Ylo_1995 a răspuns (pentru EmaS):

Cine?

| Merkit_Ylo_1995 a răspuns:

Esti cel mai nebun om din Univers.

| Djasters a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Depinde de ce fel de vis vorbim. Pe linga visul "mormal" pe care il stim si experimentam cu totii, mai este si visul lucid, in care esti constient si gandesti rational.Visul lucid este practicat de yoghini din tibet. Nu este foarte greu antrenamentul, este necesar cateva zile intense de meditatie (gen Vipassana)

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Djasters):

Am visat si eu lucid de cateva ori. Am incercat un fel de antrenament dar nu a dat roade. Se intampla foarte rar sa am vise lucide...