| Antipaticu a întrebat:

Cum e corect?
In numele Tatalui, al Fiului si-al Sfantului Duh. Amin!
sau In numele Stalinskei, al Cotnarului si-al Alexandrionului. Becks!?

23 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cea mai bună băutură alcoolică din România era Pălinca sau Țuica de Turț, și era foarte bună, că era de 2-3 ori distilată.
( Turți sau Turț era o zonă sau localitate din Maramureș, unde făceau o "țuică" de 2 sau 3 ori distilată și avea peste 45 de grade de alcool. )
Era foarte curată și era foarte bună.
Nu știu dacă acum, mai fac așa ceva.

Poți să îți faci o instalație de distilat și să cumperi ( din Muntenia dacă locuiești în București, sau în apropiere, sau de pe unde ești ) : vin, țuică sau un produs similar din alte fructe, dar care să fie ceva foarte curat, și să îl distilezi.
Dacă este ceva care să fie curat poți bea din băutura slab alcoolică în cursul săptămânii și ceva tărie acasă, sâmbătă pe duminică.

Nu are rost să cumperi băuturi tari, că majoritatea sunt falsificate cu alcool alb obținut din cartofi sau porumb, și chimicale și nu sunt bune.

| lifeForJesus a răspuns:

În Numele lui Isus Hristos îți poruncesc să ieși din el!

| Ecea a răspuns:

In numele Marijuanei, alcoolului si sfintele cu.rve,sa fie!

| harciog a răspuns:

Blondi,dupa cum vezi,toti, indiferent atei sau credinciosi, gresesc.Ei baga 4 puncte terminus(In numele tatalui,al fiului, al sf duh, amin).4 puncte care, in timp ce se "recita"se pierde din vedere semnificatia sfintei treimi.Blondi,ma duc sa ma ascund despre atita imbecilitate.

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

De "deget"sa ma tragi la mal sa nu ma-nec.

| Minks a răspuns:

Clar a 2-a varianta!

| AnghelB a răspuns:

Blasfemie antipaticule

| BeetleJuice a răspuns:

A 2-a varianta si mai am una : in numele JB-ului (JB-ul fiind un wyskey), al METALLI-CEI si al Duhu-lui de petrecut pana noapte tarziu

| FărăCapsLock a răspuns:

În numele Heroinei, a Cocainei și a sfintei Marijuana. Hașiș!

Răspuns utilizator avertizat
| HitmanSA a răspuns:

De curiozitate oamenilor...ce reactie v-a starnit intrebarea lui? Mie mi-a adus zambetul pe buze.Mai exista si romani creativi sau originali.Toti va apucati sa dictati rugaciuni.Remarcati poanta nu semnul crucii bagate in nas.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh.Amin!

| RockaruL a răspuns:

În numele RocăruLui, al sexului şi al sfântului Puţîfer. Băşim!

| NoNameJunior a răspuns:

,,In numele Tatalui, al Fiului si-al Sfantului Duh.Amin!"

| NewLife18 a răspuns:

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duf.Amin!

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Cam stupida intrebarea dar eu aleg varianta intai.

| RomeoR a răspuns:

In numele Tatalui, al Fiului si-al Sfantului Duh. Amin! raspuns final, chiar daca am luat in considerare Alexandrionul, caruia nu ma inchin ci mi se inchina el mie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In numele prostie si a celor ce o aduc, Doamne iarta-ne, Amin!

| HitmanSA a răspuns (pentru anonim_4396):

A 2-a varianta o cred realistica si originala.
PS. Ai uitat de Sfantu' si Preacinstitu' PEPSI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rugaciunea betivanului. tatal nostru care esti in cer.n-am mancat nici azi, nici ieri. faca-se voia ta, ca nici maine noi manca.precum in cer si pe pamant, si poimaine oi fi flamand.da.asa imi place mie.ca mancarea-i fudulie.bautura-i temelie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In numele stinteti si al ratiuni si al logici amin asta e corect

| Budincăă a răspuns:

In numele Stalinskei, al Cotnarului si-al Alexandrionului. Becks!
Sa avem o masa imbelsugata.Becks! ^):^