| ShaOfHatred a întrebat:

Cum e Dumnezeu in perceptia voastra?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In perceptia mea Dumnezeu este uneva unde nou nu putem sa ajungem. Insa la noi cei ce traim este mai mult in mintea noastra. Eu unul cred in Dumnezeu. Dar o fac oarecum intr-un mod diferit de altii si de asta uneori evit sa vorbesc despre asta, pentru ca ma gandesc ca spun ceva gresit la aceasta adresa si nu vreau asta.
Dumnezeu stie mersul nostru, al fiecaruia, si doar el ma ajuta sa trec peste momente grele. Este singurul care ma intelege in lumea asta. Si stiu ca iubeste pe toata lumea astfel incat o sa ma ajute si pe mine sa fiu fericit.
Ar fi mai multe de zis, dar... iti dai seama happy
Dar in perceptia ta cum e?

40 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

"Who are you who live in all these many forms? You're death that captures all. You, too, are the source of all that's gonna be born. You're glory, merci, peace, truth. You give calm a spirit, understanding, courage, the contented heart."

| ShaOfHatred explică (pentru Mădă0611):

Holy mother of God this is true.

| Mădă0611 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Nu ai inteles. >:)
Dumnezeu e natura, e tot ce exista. Acum reciteste, sau priveste si asculta https://www.youtube.com/watch?v=Sm_YnZ9TJdU&t=12s

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca e o femeie? de culoare, grasuta si cu ochelari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Nu,exclus! Nu ar fi fost atat de intelegatoare cu mine.I-am gresit prea mult, iar in razbunare si in dragoste femeia este mai barbară decat barbatul.

Aiurea, astea-s legende. Bunatatea-rautatea etc nu sunt conditionate de sex.
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Voi face 100 de matanii diseara.

Sa fie primit!

| ShaOfHatred explică (pentru Mădă0611):

Nu,chiar am inteles. M-am gandit si eu odata cum ar fi daca Dumnezeu e un gen de "Mama natura"(dar nu chiar). Si gen el sa fie peste tot la propriu, dar si sa gandeasca.

| Goete a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ai spus atat de multe si n-ai spus nimic