| Florisa a întrebat:

Cum este catalogata "depresia" din perspectiva "Bibliei"?

5 răspunsuri:
| Florisa explică:

Si cum poti renunta la ea?

| Rockart a răspuns:

Rock-ul stresează? Sunt curioasă câte melodii rock ai ascultat tu la viaţa ta.

| Rockart a răspuns:

Păi nu prea. Mai studiază!

| Rockart a răspuns:

laughing Tu vorbeşti din auzite, nu din propria experienţă. Pun pariu că n-ai auzit o melodie rock la viaţa ta. Sau probabil ai auzit tâmpenii comerciale de doi bani. Eu cunosc foarte puţine melodii în care se înjură ori se promovează violenţa. Acum depinde şi în ce ramură te învârţi. Dar spune-mi te rog melodia pe care ai auzit-o tu şi în care se promovează furtul rolling on the floor.TE ROOG! Sunt foarte curioasă cum sună o melodie de genul. Şi da, mă liniştesc şi mă binedispun... mai ales melodiile Death şi Black metal în care se *rage*. Rawwr!

Eu sunt 100% sigură că majoritatea când auziţi o melodie şi vă place vă doare fix în bască ce mesaj transmite, dar toţi când auziţi că e rock ....TRAGEDIEE!

Ascultă muzica pop/house românească din ziua de azi, rap-ul în care se înjură de mama focului şi fă o paralelă cu muzica rock adevărată, nu lăbăreli ce-ai ascultat tu. Şi vezi care-i diferenţa. Care, cum, despre ce cântă şi ce se promovează...
Hai baftă!

| Rockart a răspuns:

Sunt oameni, şi oameni. La fel cum există genuri si subgenuri. Şi doar pentru că ai văzut unii mai dubioşi nu înseamnă că trebuie să generalizezi.

Întrebări similare