| Inferno a întrebat:

Cum este sa traiti intr-o iluzie?

22 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Spune-mi tu cum este sa te minti ca moartea inseamna sfarsitul vietii, si nu trecerea la cea vesnica.

| Duucu a răspuns:

Mult mai liber, cu gandul ca dupa viata asta plina de chinuri dau de ceva bun.Prefer sa traiesc o iluzie decat sa fiu o bucata de lemn(spiritual vorbind).

| Mădă0611 a răspuns:

Placut, confortabil thinking

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si casnicia e o iluzie?!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

E cam cald aici...

| dragos9234 a răspuns:

Poate fi amuzant, imbucurator sau euforic insa momentele lucide sunt foarte durereoase.

.

Mai bine postai la stiinta si filosofie.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru dragos9234):

A fost o aluzie la adresa crestinilor de pe-aici.

| dragos9234 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Mi-am dat seama.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu traim o iluzie traim Adevarul curat, suntem creatia Lui Dumnezeu si trebuie sa II dam slava.

| LolaLollita a răspuns:

Frumos pe moment, insa ireal. Nu traiesti cu adevarat.

| WR104 a răspuns:

Apasator, mai ales in momentele de luciditate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vezi, intotdeauna, numai partea plina a paharului, sau numai pe cea goala.

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Pe cea plina.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vezi partea goala, o sa descoperi, prin transparenta paharului, ca ai ucis iluziile.Eu cred ca ar trebui sa consumam cat mai rapid ceea ce este plin in pahar, sa mai ramana loc si de ratiune.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

In toata figura asta,totul depinde de ratiune. Daca in partea goala vezi numai lipsa dorintelor si implinirilor, atunci e bine ca tu sa ai dreptate. Daca insa vezi numai lipsa necazurilor si esecurilor, e bine sa nu ai. Deci, depinde ce lipseste din pahar, sau ce contine el.Partea proasta este ca nu vezi decat una din parti si niciodata simultan pe ambele, care te-ar aduce la realitate.

| Xtal a răspuns:

Bine,domnul gandac mi-a spus sa ii dau foc bunici deoarece este o vrajitoare.

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Pentru cat de scurta e viata sa traiesti intr-o iluzie mi se pare de-a dreptul cea mai buna solutie. Atata timp cat poti sa crezi cu adevarat in iluziile tale, macar mori fericit. Realistul moare cu ultimul gand '' macar am scapat de viata asta de cacao" pe cand cel care traieste in iluzie moare cu gandul ''a fost frumos cat a fost''.

| phantomitza a răspuns:

Naspa ca te amagesti singur.

| ChuckNorris42 a răspuns:

Interesant. Sunt curios cum o sa se termine

| kittyBast a răspuns:

Iluzie sau nu, omul nu poate trai fericit daca nu crede in ceva

| girl16 a răspuns:

La ce iluzie te referi? Ptr ca daca te referi la Dumnezeu si la credinta in El raspunsul la aceasta intrebare o sa-l afli atunci cand vei sta in fata Sa si o sa regreti ca nu ai trait si tu aceasta "ïluzie".

| AlexSelea a răspuns:

Good one, sir

Întrebări similare