| kira30 a întrebat:

Cum este satanistii in comparatie cu crestinii, pe care ii stiti deja?

"Multi sceptici se intreaba cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri si crime comise de satanisti.Ei ar trebui mai intai de toate sa tina cont de felul oamenilor implicati in aceste acte. David Berkowitz, criminalul in serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a marturisit ca a facut parte dintr-un grup de satanisti care a orchestrat toate crimele sale":

"...acest grup practica un amestec de tehnici sataniste, inclusiv invataturile lui Aleister Crowley si Eliphas Levy [un alt satanist notoriu].Era un grup orientat in intregime catre varsarea de sange..."

Link: http://www.wattpad.com/1372051-secretul-suprem-integral? p=241#.UdprSjvxr48

http://www.crimetime.ro/international/satanisti-criminal i-si-canibali.html
Intotdeauna, de-a lungul istoriei, omul a cautat Binele, a nazuit dupa el, in masura in care a putut si a reusit acest lucru, incercand in acelasi timp sa evite Raul, sa se detaseze de acesta si de fortele acestuia. Prin urmare, Binele si Raul, dincolo de semnificatiile lor, fac parte din istoria omenirii, indiferent cum au fost reprezentate sau receptate; indiferent de ceea ce particularizeaza istoria religioasa a diferitelor popoare ale lumii, Binele si Raul sunt prezente pretutindeni.

Raul, ca realitate personala si existentiala, nu este decat antipodul Binelui. Ca realitate morala, el este produsul propriei libertati a omului, este rezultatul optiunii personale. Atat ca realitate personala cat si ca realitate morala, il descoperim exprimat in multe locuri si timpuri in forme similare, la greci, romani si germani, de la indieni si chinezi pana la iudei si crestini.

Pentru a intelege mai exact profilul acestui contramodel - Satan, iata cateva puncte din asa-zisa "marturisire de credinta" a "Bisericii lui Satan":

"1. Satan intruchipeaza satisfacerea dorintelor in locul abstinentei.
2. Satan intruchipeaza existenta vitala in locul himerelor spirituale.
3. Satan intruchipeaza intelepciunea pura in locul iluziei ipocrite.
4. Satan intruchipeaza amabilitatea fata de cei care o merita, in locul iubirii irosite pentru un nerecunoscator.
5. Satan intruchipeaza razbunarea in locul "intoarcerii si celuilalt obraz".
6. Satan intruchipeaza responsabilitatea fata de cei responsabili in locul grijii fata de santajisti spirituali.
7. Satan intruchipeaza toate asa-numitele pacate, fiindca toate acestea conduc la o satisfactie trupeasca, spirituala sau sentimentala."

Dupa cum reiese din doctrina impartasita de La Vey, satanismul devine un instrument care, in fapt, ii ajuta cei puternici sa supravietuiasca mai bine.

Dupa cum s-a putut constata, desi nu toti rockerii sunt satanisti, toti satanistii sunt adeptii muzicii rock (death metal, black, trash etc). De altfel, muzica de acest tip reprezinta, printr-un anumit tip de mesaje, desi nu in totalitate, un important factor de raspandire a ideilor sataniste in randul tinerilor.

Pactul cu diavolul:

Ritualurile sataniste presupun la initiere depunerea unui juramant de slujire a lui Satan, de denigrare si lupta impotriva lui Dumnezeu. Cinstirea lui Satan se realizeaza, intre altele, prin consum excesiv de alcool, droguri, prin jertfirea unor animale, practicarea sexului in grup si invocarea spiritelor malefice.

Iata, in cele ce urmeaza, cateva extrase dintr-un asemenea pact, care a circulat in mai multe locuri din sudul Germaniei:

- sa fie scris "cu propriul sange";
- sa fie incheiat in prezenta unui "vrajitor sau magician, ca reprezentant al diavolului";
- sa se „dezica de credinta" pe care a impartasit-o pana in acel moment;
"Novicii depun juramantul de supunere ascultare fata de diavol si se obliga sa nu se mai intoarca niciodata la credinta crestina, sa nu mai respect poruncile, sa se subordoneze doar lui Satan si sa frecventeze sabaturile sale pe cat de frecvent posibil";
- sa promita ca "se va ingriji din toate puterile sale sa-i aduca lui Satan alti slujitori din randul femeilor si barbatilor".

Foarte macabru suna o alta prescriptie din acelasi pact:
"Slujitorii lui Satan promit sa-i aduca, in anumite perioade, ofrande si daruri, iar in cadrul unui ceremonial festiv, cel putin o data pe luna, sa jertfeasca un copil si sa-i aduca ofranda sangele lui. Acest sange va servi ca hrana, in noptile cu luna plina, vampirilor, varcolacilor si demonilor".

Simbolurile satanice sunt aplicate "la barbati sub pleoape, la subsuoara, pe buze, pe umeri si pe sezut, iar la femei pe sani si pe buze".

Urmatorul link prezinta tot ce vrei sa stii despre satanism in mod obiectiv de catre Pr. Prof. Univ. Dr. Nicolae Achimescu

http://www.crestinortodox.ro/......72873.html

Ar trebui sa-i ignoram sau sa-i aratam cu degetul pe satanisti? Sau ar trebui sa intoarcem obrazul?

21 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cum este satanistii?
Unde sunt ma acum analfabetii crestini care corecteaza toate "greselile gramaticale" sa vada si ei cum arata una adevarata?

| RAY a răspuns:

Nu,nu trebuie ca sa le aratam cu degetul sau sa le ignoram si ei fac parte din societate si trebuie sa le respectam convingerile
mie nu-mi plac satanisti moderni care spun ca sunt ateii, de cei traditionali nu am nimic contra ba chiar aveam amic satanist traditional pe TPU

| sublime89 a răspuns:

Nu stiu ce tot aveti cu satanistii. Mai lasati-i in pace. Doar se deviaza de la subiect.

| ErrorFound a răspuns:

Nu cumva ai unit satanismul vechi cu satanismul modern?
Dupa cum ai prezentat faptele reiese ca toti satanistii sunt rai/bla bla bla.
Pe site-ul ala, al bisericii sataniste, scrie ca nu trebuie sa il slujesti pe satan ca sa fi satanist.(acum nu stiu ce e "fact" si "Fiction", dar cam asta ar fi principiul)
Satanismul vechi a fost implementat de biserica pentru a te duce cu gandul la ceva rau (cum ar fi ca increderea in propria pesoana ar fi ceva rau). Poate chiar biserica a implementat pe ascuns un grup care practica astfel de ritualuri ca sa ii arate cu degetul pe pagani. Din cal a devenit armasar. Totusi, termenul de satanism provine din evul mediu si se refera la slujirea naturii si alte tampenii(nu stau sa iti explic).
Apropo, citeste(tot pe acel site) cele noua legi satanice si vei gasi niste chestii de genu: "nu ucide copii mici" si "nu ucide animale decat pentru gratar si daca vrea animalu' sa faca gratar din tine".

| anonim_4396 a răspuns (pentru ErrorFound):

Mai mult, pun pariu ca rata sacrificiului satanice in evul mediu erau aproape zero aceasta fiind doar scuza biserici pentru vantoarea de vrajitoare si alte crime

| ErrorFound a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am zis ca Biserica nu-i implicata, am zis doar ca erau sacrificii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ErrorFound):

Daca stai sa te gadesti in evul mediu filozofia satanica descindea din filozofia bongolista deci gandeste-te un pic? Ce-a afirmat bogomil? Aducea a sacrifici si alte prostii?

| ErrorFound a răspuns (pentru anonim_4396):

Explica-mi cine este Bogomil, te rog.

| kira30 explică (pentru anonim_4396):

Iarta-ma ca iti spun, dar esti putin neinformat.
Nimeni nu este rau cu desavarsire...iti da de gandit asta.
Daca vrei detalii iti dau sursele mele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru kira30):

Ce intelegi tu prin rau? Raul si binele in conceptia mea exista relativ nu absolut.

Raul pentru mine inseamna absenta binelui si binele trebuie sa fie desavarsit.
Cum este intunericul abesnta luminii.

Eh deci tu esti genul care vede alb negru ca sa zic asa

Vad si in gri...adica exact cum sunt eu: sunt genul nice guy care are "placeri usoare" si face fapte bune...astea doua se anuleaza.

Spune-mi crezi ca raul extermina raul?

Nu asta am vrut sa spun, ci ca placerile pe care le credm noi usoare si faptele bune pe care le facem le facem degeaba ca se anuleza.Nu putem sa ne impartim in 2 toata viata.Trebuie sa alegem o parte si sa ne lipim de ea. Exista totusi un rau necesar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prosti vezi si tu www.satanismul.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Multi sceptici se intreaba cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri si crime comise de satanisti.Ei ar trebui mai intai de toate sa tina cont de felul oamenilor implicati in aceste acte. David Berkowitz, criminalul in serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a marturisit ca a facut parte dintr-un grup de satanisti care a orchestrat toate crimele sale":
Noi vrem sa demostram ca satanisti "este" rai, insa hai sa te intreb ceva:
Care e procentul crimelor produse de satanist in comparatie cu crestini?
"...acest grup practica un amestec de tehnici sataniste, inclusiv invataturile lui Aleister Crowley si Eliphas Levy [un alt satanist notoriu].Era un grup orientat in intregime catre varsarea de sange..."
Crowley s-a vrut mare si tare insa n-a fost satanist desi a avut contributiile sale in ocultism, cat despre Levy nu am studiat desi stiu ca are ceva carti scrise.
", toti satanistii sunt adeptii muzicii rock (death metal, black, trash etc)"
Sa stii ca eu nu ascult metal si sunt satanist, si mai cunosc exemplare care nu asculta desi sunt satanisti
"Iata, in cele ce urmeaza, cateva extrase dintr-un asemenea pact, care a circulat in mai multe locuri din sudul Germaniei:

- sa fie scris "cu propriul sange";

- sa fie incheiat in prezenta unui "vrajitor sau magician, ca reprezentant al diavolului";

- sa se „dezica de credinta" pe care a impartasit-o pana in acel moment;

"Novicii depun juramantul de supunere ascultare fata de diavol si se obliga sa nu se mai intoarca niciodata la credinta crestina, sa nu mai respect poruncile, sa se subordoneze doar lui Satan si sa frecventeze sabaturile sale pe cat de frecvent posibil";

- sa promita ca "se va ingriji din toate puterile sale sa-i aduca lui Satan alti slujitori din randul femeilor si barbatilor".
Aici e corect, insa nu totdeuna trebuie sa fie un vrajitor.
"Slujitorii lui Satan promit sa-i aduca, in anumite perioade, ofrande si daruri, iar in cadrul unui ceremonial festiv, cel putin o data pe luna, sa jertfeasca un copil si sa-i aduca ofranda sangele lui. Acest sange va servi ca hrana, in noptile cu luna plina, vampirilor, varcolacilor si demonilor"
Gresit, ofrande nu va fi adus copil nici macar animal. Desigur exista anumite dare care trebuie facute de obicei se cate la intelegere cu entitate cu care comunici.
Simbolurile satanice sunt aplicate "la barbati sub pleoape, la subsuoara, pe buze, pe umeri si pe sezut, iar la femei pe sani si pe buze"
Chestia asta e obtionala.

| Aiwendil a răspuns:

Lasa-i pe nebuni in pace.Nu e bine sa-i arati cu degetul.Sau sa-i urasti.Trebuie sa-i intelegi si sa-ti fie mila de ei pentru ca cei ce fac asa de obicei au problema acasa legate de familie, prieteni, colegi, iubiti, posibil unii dintre ei sa aiba niste traume din copilarie, poate unii sunt orfani sau pur si simplu vor sa iasa in evidenta.Fa exact ce face si Dumnezeu. Ofera iubire pentru ca asta cauta.Asta doresc toti oameni din acesta lume indiferent de religie.Sa-i iubesti si sa-i intelegi.Pentru ca omul nu e numai rau sau numai bun, e si bun si rau. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Ravenborn a răspuns:

Vezi-ți de dumnezeu tău și lasă sataniștii-n pace. -.- N-ai tu treabă că-s sataniști. c: