| Lawliet14 a întrebat:

Cum explicati acest fenomen?

"In regiunea Kapandriti, din preajma Atenei, calugarii spun ca au descoperit un lucru incredibil.

In urmă cu zece ani, apicultorul pe nume Isidor Timinis a pus in unul din stupii sai o icoana cu Rastignirea Domnului. Dupa un timp, cand a redeschis stupul, el a observat ca albinele au „brodat-o" cu ceara pe icoana, mai putin pe chipul si trupul lui Iisus.

De atunci, în fiecare primăvară, Isisor introduce în stupii săi icoane cu Mântuitorul, cu Maica Domnului sau cu sfinţi, iar rezultatul este mereu acelaşi."

Sursa & POZE: http://jurnalul.ro/......86652.html

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=iqWJNnwAFcE

9 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Mici inginerii pentru fraieri. Portiunea aia e data cu o substanta care fie nu permite aderarea fagurelui pe materialul respectiv, fie o substanta care nu convine albinelor si deci evita zona aia.
In rest, dupa cum se vede sunt destui fraieri care pun botul la astfel de prostii.laughing

| Lawliet14 explică (pentru Holiday):

Si daca nu sunt inginerii? Cum demonstrezi ca sunt inginerii? De ce nu mergi acolo, ca sa vezi daca se mai intampla la fel? Si dupa sa ne spui si noua bineinteles?

| relian a răspuns (pentru Lawliet14):

Dar tu de ce nu experimentezi, ca asta ai putea sa faci.Nu trebuie neaparat sa credem ce spun unia nu? Mai ales cind ai la indemina si poti experimenta chiar tu. Daca nu se putea experimente da ar fi fost ceva. Vorba celui de sus ce naivi mai sinteti, puneti nu doar botu ci tot ce aveti la orice tipenie care e legata de religia voastra si voi cind auziti ceva legat de ce credeti parca va da cineva milioane asa ce va mai bucurati.Dar macar unul din voi mai rasarit sa spuna, hai fratilor sa experimentam si noi nimic, nici unul macar.Si stii de ce nu experimentati? Pt ca va este frica de ce o sa aflati, adica ca ati fost mintiti, si voi asta nu vreti, voi vreti sa fiti mintiti in contiunuare cit mai frumos si sa nu faceti absolut nimic, dar NIMIC.

| Lawliet14 explică (pentru relian):

De unde stii ca eu nu am experimentat?

| Dandanache a răspuns (pentru Lawliet14):

"Cum demonstrezi ca sunt inginerii?"

Tu la urma urmei ai cerut o explicatie pentru fenomen. Unii ti-au dat explicatii miraculoase, altii stiintifice. Ambele formate pe presupuneri de natura individuala, deoarece nimeni de aici nu a luat parte la experimentul respectiv, pentru a ne spune exact ce s-a intamplat. Si nimeni nu poate demonstra nici faptul ca vorbim de un miracol, si nici ca vorbim de o inginerie. Asadar, nu trebuie sa fii refractar, ci mai degraba recunoscator tuturor care au dat raspuns intrebarii tale, aducand explicatii diverse.

| relian a răspuns (pentru Lawliet14):

Stiu sigur ca nu ai experimentat pentru ca daca era asa nu mai intrebai acum, aflai deja raspunsul singur si nu mai era nevoie de nici un raspuns aici.Pe de alta parte stiu ca nu ai facut nimic pentru ca probabil esti crestin si crestinii nu pun la indoiala chestii legate de religia lui, deci accepta cam tot ce i se spune sil face fericit legat de religia lui.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Ati mers ca sa vedeti si sa va convingeti sa spuneti ca e data cu o substanta? acea substanta care nu convinea albinelor probabil imprastia miros nu numai pe fetele de pe icoana, deci trebuiau sa mai existe si alte portiuni mici sau mari neacoperite.Eu cred ca e ceva minune(sunt crestin)insa daca chiar vreti sa fim sceptici ar putea fi(ar putea, nu zic ca sigur este, caci cred in minuni) si o sarlatanie, portiunile fiind scrijelite de cineva.

| LePotato a răspuns:

rolling on the floor))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot la fel ca pe acela cand toate pasarile au ascultat liturghia sfantului francisc de ansisi, intr-un copac, in liniste, dupa care au plecat in cele patru zari.

Întrebări similare