| 220V a întrebat:

Cum explicati ca acele triburi din jungla Amazonului, care nu au avut influente deloc din lumea exterioara nu cred in dumnezeu, ci cred in spiritele animalelor, daca a existat dumnezeu vreodata, ei nu trebuiau sa creada numai in el? Cum am mai spus nu au avut si unele nici nu au legaturi cu lumea exterioara, de aceea religia lor trebuie sa fie una corecta

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu lau descoperit inca? eu asa cred ca povestile crestinilor nu a ajuns la ei, asta nu argumenteaza ca nu exista dumnezeu pe bune e chiar primitv, inseamna ca daca nea ion nu a vazut avioane nu exista? sau eu inca nu am vazut o naveta spatiala da exista

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Bai nea raymusic, care de fapt nu esti tu, o data ce totul a plecat de la adam si eva, aia se zice ca credeau in dumnezeu, doar au fost primii oameni biblici si cum triburile nu au avut nici o influenta de atunci, bineinteles ca trebuie sa creada in dumnezeu, AI INTELES?

| Balangagiu a răspuns:

Exact acesta este motivul deoarece nu au de aface cu lumea exterioara.Cred in spiritul animalelor deoarece se uita la metodele lor de supravietuire in jungle si li se par niste sfintii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 220V):

Eu sunt fi calm, deci au plecat adam si eva si sau facut negri? oamenii biblici au fost de acord da nu au resit pentru ca asta deja avea o traditite bazata pe alte povesti

Întrebări similare