Mi-ai inveselit ziua.
Esti un troll simpatic.
Greselile gramaticale sunt reusite.
Vezi ca NOname te poate "prigoni" instant.
Troll? Faptul ca doi barbati se casatoresc intre ei nu incalca drepturile crestinilor. Ar fi incalcarea drepturilor crestinilor daca i-ar sili pe ei sa se casatoreasca cu parteneri de acelasi sex.
Da, l-am banuit de a fi troll pentru ca a formulat intrebarea cu raspuns platit (cerseste intrebarea), pe deasupra si cu susu-n jos: la el homosexualii ar viola drepturile crestinilor, in loc sa admita realitatea, si anume ca multi crestini fundamentalisti sau conservatori refuza sa acorde drepturi minoritatilor de orientare sexuala.
Mai sunt si crestini care se cred persecutati in Rromania da asta-i troll 100%.
Formularea postarii il da de gol.
Cum sa iti spun, libertatea unuia se termina acolo unde incepe libertatea altuia.
Citeste Biblia. Dumnezeu a creat femeia pentru barbat si a INTERZIS homosexualitatea. Care ii pacat pentru ca nu poti face copi.
Homosexuali incalca poruncile crestine violândune drepturile.
E tot asa cum un om care nu respecta legea incalca drepturile oamenilor.
Un om care nu respecta legile crestine ne incalca drepturile.
Gesul lor e impotriva firi noastre muritoare de aia e pacat.
Când i-a creat pe oameni, Dumnezeu a stabilit ca relaţiile sexuale să aibă loc doar în cadrul căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie (Geneza 1:27, 28; Leviticul 18:22; Proverbele 5:18, 19). Biblia condamnă relaţiile sexuale care nu au loc în acest cadru, adică între un soţ şi soţia lui, indiferent că este vorba despre relaţii homosexuale sau heterosexuale (1 Corinteni 6:18). Acestea pot presupune un raport sexual propriu-zis, mângâierea organelor genitale ale altei persoane ori relaţiile sexuale orale sau anale.
Nu e nici un fanatic. Eu te intreb pe tine acum e normal sa fim persecutati de acesti homosexuali? Vreau ca copi mei crestini sa creasca intro tara normala si CRESTINA. E dreptul nostru sa ne fie respectata religie de toti ceilalti inclusiv de homosexuali, atei, satanisti sau ce pl mai sunt.
Doamne ajuta.
Am o intrebare :
Esti constient ca exista o diferenta intre regulile si drepturi nu?
Sau la tine a incalca o anumita regula inseamna sa incalci un "drept fundamental".
Ca altai ca homosexualitate e o deviatie acceptata social, si ca mai nou statul le da homosexualiilor "dreptul" de-a avea copii ( ca n-a daca nu le d-a natura), dar ideea e urmatoarea:
Ce drept al crestinilor e incalcat?
Explic prin faptul ca lumea va fi tot mai rea si in curand se va trezi vreun om ca e profund indagostit de un alt barbat, dar si de un urs si de o vaca. Si atunci probabil vom fi obligati sa ii vedem casatorindu-se in grup, ca na, daca e "dragoste", trebuie. Normal ca de aia exista barbat si femeie. Vai, ce rau se inteleg azi cuvintele "casatorie" si "dragoste"! Nici nu are sens casatoria altfel decat e normal.
Ha, ha, ha, esti "prigonit" de NOname! Ai idei foarte ciudate despre ce inseamna prigoana, pesemne n-ai trait niciodata o prigoana adevarata. Prin asta necinstesti memoria tuturor crestinilor care au fost prigoniti cu adevarat.
"(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc." Art. 29 din Constitutia Romaniei. Daca citesti si Art. 1, nu scrie nicaieri ca tara s-ar numi Republica Ortodoxa Romania, sau ca forma de stat ar fi statul national-crestin. Iar in Art. 2 nu scrie "Suveranitatea naţională aparţine lui Dumnezeu, prin purtatorii sai de cuvant, clerul B.O.R."
Tu nu lupti pentru drepturile crestinilor, ci pentru dictatura religioasa (regim teocratic). Vrei ca doar crestinii sa aiba toate drepturile si homosexualii sa nu aiba niciun drept, cam ca-n Evul Mediu.
Crestinii nu-si pierd din drepturi, ci din puterea de a dicta regulile dupa care trebuie sa traiasca lumea neinregimentata. Printre drepturile omului nu se numara si cel de a fi dictator.
Daca nu esti troll suferi de tulburari formale de gandire.
Nu este vorba nici pe departe de incalcarea drepturilor crestinilor, ci este vorba de nebunia si uratia si rautatea oamenilor care sunt de acord cu calcarea in picioare a normalitatii si adoptarea unor legi facute dupa capete lipsite de integritate morala, sociala si spirituala.
Noi nu puteam explica acest lucru. Oarecum in localitatea mea nu se permite asa ceva inca. Femeia este creat din Barbat. Se pregateste vremea lui Antihrist!
Cum explicati ca cei mai multi trolli se dau de gol imediat ce si-au creat cont?
> Homosexuali nu pot avea copi.
Incluzi si lesbienele in categoria asta?
Iar unul din barbati sau amandoi pot apela la mame surogat.
Sau poate nici unu nu vrea.
Also de cand au doar crestinii drepturi?
Dreptul tau de a fi crestin inceteaza in secunda in care tu crezi ca ai un cuvant de spus atunci cand vine vorba de viata mea sau a oricui (gay sau nu).
Mai incearca.
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă: