anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa iert oameni pe care vreau sa-i vad chinuiti si omorati incet? Serios.

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Mai intai da-ti seama cu ce te-au ranit, tu tii supararea care-ti umple sufletul de negru cand ii vezi, ii auzi sau iti amintesti de ei. Gandeste-te ca asa iti faci rau tie fizic, si dupa ce ca si-asa nu e o senzatie placuta sa te gandesti la oamenii respectivi, iti mai ocupa si mintea? ar trebui sa-ti plateasca chirie pentru asta big grin. Personal eu cred ca oricum roata se intoarce si omul si-o ia intr-un mod sau altul de la viata, asa ca atunci cand ma gandesc la chestii de genul chiar asa zic: nu imi platesc oamenii aia nimic sa ma gandesc la ei, probabil eu ma gandesc mai mult la ei decat ei la mine si e o pierdere de timp. Ignoranta uneori e mama intelepciunii

4 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

A fost odată un dregător ce avea o datorie imensă la un rege. Înspăimântat se ruga de rege să i se facă milă de el și să-i ierte datoria. Regele i-a iertat datorita și l-a lăsat în pace. Atunci un argat a venit la dregător să-i ceară să-i ierte datoria. Dregătorul nu l-a iertat. Când regele a văzut asta l-a închis în temniță pe dregător. Din moment ce a fost iertat nu se cuvenea și lui să ierte mai departe?

| AVAAVA a răspuns:

Nu exista om fără păcat, iar dacă dorești sa ai o relație cu Dumnezeu, trebuie sa înveți sa ierți și celor care îți fac rău, si astfel vei fi iertat și tu de Dumnezeu.
O relație cu Dumnezeu cuprinde mai multe aspecte, printre cele mai importante ar fi spovedania, rugăciunea, Împărtășitul și milostenia.

| Vlasceanu3243 a răspuns:

Psihiatrul tau ce zice?

| Akakjdbx a răspuns:

Pai, gândește te ca și ei au defecte /păcate, la fel ca tine, nici tu nu ești perfect. Încearcă sa vezi partea buna la ei și sa ii iubești, ptc Dumnezeu nu ne iartă pe noi dacă nu iertam pe cei din jurul nostru, asa ca trebuie sa fim buni cu ei și sa ii iertam, oricât de mult ne ar fi greșit

Întrebări recente