Au așteptat să moară irod apoi s-au întors.normal ca a supraviețuit doar era un prunc divin nu?
Emanuel era un nume simbolic.tradus prin "Dumnezeu este cu noi"
Varza excelează în continuare!
De ce varza a hotărât că ei au fugit în Egipt a doua zi după nașterea lui Isus?
Ah da, varza crede ca si babele credule, care la fel ca tine nu pot citi, că magii au venit la Isus în ziua când sa născut...
Ah da, cer scuze, am uitat că varza nu judecă logic și mai are și amnezie.
" fugit de Irod in alta regiune care se afla la cam 800 de km", "Nu merge: ''Când* a venit ziua a opta,..."
Ajunge la mintea, of, am vrut sa scriu la ciocanul verzei ( că minte varza nu are) sau are nevoie de explicații?
Încerci să te întorci că curva, dar afirmațiile tale rămân scrise mai sus, deci tot varză te dovedești.
Deci, dacă citim doar ultimele tale aberații - "Am zis ca in ziua 8 i-au taiat preputul. Si a fugit la 800 km de Irod" - și care e problema? Dacă zici că n-ai afirmat că ar fi plecat în primele zile după naștere?
"cum de a stat atat de mult in iesle?" - de ce varza a hotărât că a stat atâta timp în iesle?
"Tu vorbesti de logica?" - din nou cer scuze, am uitat că e inutil să apelezi la logica când discuți cu varza.
"Ce prost ''sunt'', " - bravo că recunoști, e semn bun.
"Si steaua i-a cam pacalit pe magi. Nu puteau sa se duca direct? " - treaba e că varză la fel habar nu are carei chestia cu "steaua", de la cine "vine" și de ce ia dus inițial la Irod.
Te uiți în carte că de obicei, că boul la poarta nouă.
"era misto."- deloc, ai nimerit foarte bine, nu te sfii.
Și cum rămâne cu afirmațiile tale? A înțeles varza "contradicțiile" sau nu, dar nici sa se facă de râs mai departe nu vrea?
Of, varză oarbă și fără rațiune!
Dacă puteai citi barem două fraze numai puneai întreabari stupide.
Matei 2:11 Când au intrat în casă, l-au văzut pe copilaș cu Maria, mama lui, - e clar sau nu unde a stat? Apropo, mai caută varză unde scrie că Maria e mama lui Isus...
Așa, din interes, primești plăcere când etalezi în prostie? Că altă explicație nu este referitor la eforturile tale de a da cu capu-n poarta nouă...
"Nu cred ca au durat 3 zile pana sa vina magii. Ca doar nu puteau sa supravietuiasca Jesus, Maria si Iosif atat de mult in iesle." - alte aberații din partea verzei...
"Ce sa faci cu cei ca tine care jignesc." - de loc! Doar îți spun adevărul verde-n ochi!
Nu cumva ustură?
OctavianDanielMaria întreabă: