Sfantul euro e cel mai protector, si cu cat sunt mai multi cu atat mai bine iti vine in ajutor
Nu trebuie sa alegi.Stai bine si fara un sfant. Sfintii au fost persoane care au imprastiat prostia omeneasca pe pamant.De ce sa iti alegi un sfant? Eu nu cred ca ai vrea sa reprezinti un astfel de personaj.
Eu personal ma gindesc destul de mult la Maica Domnului. Mi-i draga! Dar nu am auzit in Ortodoxie ca oamenii sa aiba sfinti protectori alesi. Poti insa sa ai un sfint pentru care sa ai mai multa evlavie si atractie iar pe acel sfint sa-l porti mai mult in mintea ta si in sufletul tau.
Inseamnca ca chestia aia cu sfiinti protectori e la catolici, ai ce le mai confund speram si eu sa primesc o fundita
Biblia in, filipeni 4:6 spune sa nu ne ingrijoram de nimic, ci pentru orice lucru, prin rugaciuni si implorari insotite de multumiri sa ii facem cunoscute LUI DUMNEZEU.
Nu vreunui sfant. EL ne poarta de grija.
Sfântul al cărui nume îl porţi îţi este ocrotitor. Se mai zice şi sfânt ''patron''.
Citind in Vietile Sfintilor cate ceva despre ei. Cum poti sa te apropii de o fiinta daca nu stii nimic despre ea?
AvalohAlyn întreabă: