Păi într-o țară dominată de manele, iubitorii de muzică electronică nu au nici cea mai mică șansă în a-și găsi o iubită, mai ales că genul ăsta de muzică nu este apreciat aici.
Trebuiesc facute grupuri sociale, in care sa se adune lumea, cei care sunt deja fanii si altii sa descopere noutatile. Asta lipseste in tara asta. Manelistii se aduna in strada, pe la colt de strada si fac urat seara.
Vorbind de cluburi, nu ma pricep, dar sunt niste tineri care-si permit cam multe, si unii imbatranesc vazandu-le ca pe ceva rau.
Eu cred ca fetele sunt din ce in ce mai putin sociabile.
Pai de obicei conteaza cum arati atunci cand ai defecte fizice. Pentru ca unii se sperie ca fata are picioarele paranteze, altora le place.
Dar vorbind de baieti, nu suntem intr-o tara unde fetele vor neaparat sa ai muschi si haine de firma italiana. Acela este mereu favoritul, nici nu le mai pasa de rusinea in care se afla cand se lauda ca i-a dat si bani si p**, Ca sauntem intr-o tara sa ca pentru 200 de ron razi in gura mare ca ti-a dat p***, ca unele sarantoace de alaturi, sa planga ca nu-si permit nici macar un serviciu sau sa cunoasca vreun baiat de toti anii trecuti de la 18. Ca-i asa tara cu posibilitatile, unora le da, si altele nu se poate nimic. Nu trebuie ca baiat, sa fi bronzat muschi, si imbracat in costum de piele, nu este necesar, dar pentru acel baiat, unele pot sa faca orice.
Probabil ai dat si tu de acelasi troll care face cate un cont pe zi si se leaga de toata lumea dand sfaturi de relatii si sex. Sunt cateva persoane obsedate de subiectele astea.
Una care ii pasa aspectul fizic, te vrea pentru propria reputatie si nu-i pasa de tine.
Oricum conteaza cum arati, aspectul fizic e factorul decisiv. Cine zice ca nu conteaza cum arati merita sa ii fwti 2 palme peste ochi. Ps: gramatica ta lasa de dorit.
Meriti sa primesti orice iti permiti sa gandesti, nimic in plus si nimic in minus.
Eu am scolioza pe care o tratez de 9 ani si de care tot nu am scapat
Ce glumă bună. Sunt sociabile, dar doar cu băieți din aceia șmecheri. Sunt înnebunite după ei
Dar este foarte simplu de aflat cine e posedat. Unul care sustine ca Biblia impune monogamia este posedat, deoarece orice cititor al Bibliei se poate convinge cu ochii lui ca nu e asa.
Daca te stapanesc cele 7 vicii capitale insemna ca esti stapanit de pacat.
Gula( lacomia pantecelui), Desfranarea, etc., sunt afecte nocive pentru spiritualitate.
Cartea înțelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Eclesiasticul), Capitolul 23:5 Pofta pântecelui și a împreunării trupului să nu mă cuprindă și duhului celui fără de rușine să nu mă dai.
Tamaduirea de aceste vicii este dispretul pamantesc si cautarea esentei vietii adica Credinta. Este bine sa mancam sau sa ne casatorim dar nu sa ne stapaneasca.
Cum se pot controla aceste vicii, te invata aici: https://www.crestinortodox.ro/editoriale/infranarea-70260.html
Ca sa ma fac mai bine inteles, iti las si acest text:
Este imposibil să trăiești cu adevărat ca creștin dacă ești sclavul simțurilor. Adică, dacă trăiești căutând doar pentru a satisface plăcerea. Nu poți fi un adevărat catolic dacă trăiești în mijlocul exceselor, oricare ar fi acestea, deoarece nu va exista viață spirituală. Cel mai important lucru în viață va fi plăcerea, nu creșterea ca persoană, cu atât mai puțin căutarea vieții veșnice.
„Unde este comoara ta, acolo va fi inima ta", ne spune Isus Hristos. Dacă comoara unui om se găsește în plăcere, poate ridica ochii spre cer? Ești interesat să te străduiești să fii o persoană mai bună? Nu. Inima lui va fi concentrată asupra a ceea ce este cel mai important pentru el: plăcerea.
Deci, nu puteți bea vin sau bere? Este greșit să mâncați gustos? Important este dacă puteți sau nu, dar în ce măsură se face și în ce scop. Dacă caut doar plăcerea de a mânca sau a bea, acest lucru nu mă apropie de Dumnezeu și nu mă ajută să fiu o persoană mai bună.
Prin urmare, pentru a fi un bun creștin, trebuie să fii cu ochii pe ceea ce rezistă, pe Dumnezeu. Sobrietatea îți permite să o vezi. Lipsa sobrietății ne conduce să ne gândim doar la simțuri, la plăcerile lumești, cel mai îndepărtat lucru de la divin.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: